RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Троє загиблих і багато травмованих: на Львівщині сталася страшна аварія, фото

У неділю, 15 жовтня, у Львівській області сталася моторошна ДТП, в якій загинули троє осіб.

Про це інформує пресцентр ДСНС.

Зазначається, що о 09:21 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що на трасі Трускавець - Львів сталася ДТП за участі двох транспортних засобів.

Читайте також: На Закарпатті п’яний водій насмерть збив 6-річну дівчинку: фото і деталі трагедії

У ДСНС розповідають, що смертельна аварія трапилася поблизу міста Дрогобич. Внаслідок зіткнення Toyota Land Cruiser та Volkswagen Caddy загинули три людини. Ще п'ятеро громадян дістали різноманітні травми та були госпіталізовані до медичних закладів.

"Рятувальники за допомогою спецобладння вивільнили двох травмованих пасажирів із Volkswagen Caddy та транспортували їх до карети швидкої допомоги. Обставини події з’ясовують правоохоронні органи", - йдеться у публікації.

Рятувальники окремо зазначили, що для ліквідації наслідків смертельної ДТП залучали 10 осіб особового складу та 2 одиниці спецтехніки.

Поліція Львівської області оприлюднила більш детальні подробиці аварії. За попередніми даними, один з водіїв-учасників виїхав на зустрічну смугу. Його після смертельної ДТП затримали - водію загрожує до 10 років позбавлення волі.

"Зіткнулись автомобілі Тойота Ленд Крузер під керуванням 43-річного жителя Києва та Фольксваген Кадді, за кермом якого перебував мешканець міста Рава-Руська віком 56 років. Внаслідок зіткнення водій Фольксвагена та двоє його пасажирок від отриманих травм померли на місці події. Ще четверо осіб - пасажир та двоє пасажирок Фольксвагена, а також пасажирка Тойоти отримали тілесні ушкодження. Їх діагнози уточнюють медики", - йдеться у публікації поліцейських.

Раніше ми розповідали, що в Києві на блокпосту відкрили вогонь по авто.

Вас може зацікавити:

В аварії з автобусом у Венеції загинули 9 українців: в Італії почали публікувати прізвища жертв

Трагедія у Венеції: кількість загиблих українців різко зросла

Загинуло четверо українців: названо дві версії аварії з автобусом у Венеції