RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Засідання штабу пройшло успішно: в Мелітополі партизани підірвали російських офіцерів

У суботу, 11 листопада, партизани підірвали в окупованому Мелітополі Запорізької області штаб російських військових під час їхнього засідання. Ліквідовано три офіцери.

Про це повідомило Головне управління розвідки МО України у Telegram.

Читайте також: Ще "мінус" два кораблі: в ГУР показали відео нових ударів по Криму

У штабі, який окупанти влаштували на вулиці Дмитра Донцова (росіяни назвали її Павла Судоплатова) у захопленому приміщенні "Нової пошти", проходило засідання офіцерів ФСБ та Росгвардії, коли пролунав потужний вибух.

Фото: t.me/DIUkraine

За годину до цього росіяни перекрили рух транспорту на прилеглому відрізку дороги - від підприємства "Мелітопольський автогідроагрегат" (АГАТ) до колишнього Мелітопольського заводу холодильного машинобудування "Рефма". Ці об’єкти промисловості рашисти перетворили на свою військову базу.

"Внаслідок вибуху в штабі окупантів ліквідовано щонайменше трьох офіцерів Росгвардії. Інформація про інші втрати ворога уточнюється", - йдеться у повідомленні.

Крім того, у ГУР додали, що після атаки представниками місцевого руху опору у місті розпочався переполох. До ворожого штабу поїхала "поліція" з сиренами. Згодом вони відвезли до відділку спалену в районі штабу машину.

Нагадаємо, з'явилися супутникові знімки наслідків українського ракетного удару по суднобудівному заводу "Залив" у Керчі окупованого Криму за 5 листопада.

  • Вас може зацікавити:

У Феодосії дрон пошкодив нафтобазу: фото і всі подробиці

В Скадовську "прилетіло" в базу окупантів: фото

В Донецьку прилетіло в центр навчання операторів дронів: фото і відео