RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

В Кривому Розі російська ракета вдарила по ТРЦ: перші подробиці

У понеділок вранці, 8 січня, російські окупаційні війська здійснили чергову ракетну атаку по Україні - "Кинджали" летіли переважно на захід, а балістичними ракетами ворог обстрілював південь та схід України. Зафіксовано влучання по ТРЦ у Кривому Розі.

Про це йдеться у місцевих Telegram-каналах.

Зазначається, що мешканці чули кілька вибухів, пізніше стало відомо про влучання у місцевий торговий центр. Окрім цього, повідомлялося про вибиті вікна у під'їздах, розташованих поруч.

"У Кривому Розі поцілили по торговому центру. Інформація про руйнування та постраждалих уточнюється", - писали у мережі о 8 годині.

Читайте також: З дітьми і домашніми тваринами: фото з метро Києва під час масштабної ракетної атаки

На опублікованих фото та відео видно, що частина ТРЦ "Сонячна галерея" зазнала суттєвих пошкоджень - на підлозі уламки від споруди, вибиті вікна, немає світла. Зокрема, за словами місцевих жителів, постраждав магазин "Ашан".

Колишній губернатор Дніпропетровської області Олександр Вілкул повідомив, що наразі ситуація контрольована. проте, через екстремальні погодні умови в місті відключено від електрики 15 тисяч абонентів, через відсутність електрики 4 котельні працюють на генераторах у режимі циркуляції води, на генераторах також працюють 2 насосні станції Міськводоканалу.

"Через зледеніння тролей не працюють тролейбуси та трамваї, швидкісний працює частково. Працюють автобуси, маршрутки, дизель-генераторні тролейбуси. Комунальні бригади та рятувальники розчищають завали дерев. Усі комунальні служби міста працюють у посиленому режимі, на дорогах працює спеціальна техніка", - написав він у Telegram-каналі.

Раніше ми писали, що у Києві при -10 прорвало водогін, вулиці затоплено.

Вас може зацікавити:

Сили оборони відбили всі ворожі атаки і розширюють плацдарм на Херсонщині: зведення Генштабу і карти

У Дніпрі пролунали потужні вибухи: ворог атакував місто дронами

Окупанти обстріляли Україну ракетами: є жертви і поранені