RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Без батьків залишилось 23 дитини: всі подробиці моторошної ДТП на Рівненщині

У Рівненській області сталася моторошна масштабна ДТП, у якій загинули батьки багатодітних родин.

"Апостроф" в одному матеріалі зібрав усю актуальну інформацію.

2 лютого пресцентр ГУ ДСНС у регіоні проінформував про смертельну ДТП, яка сталася у селі Михалин. За даними рятувальників, на дорогі зіткнулися Mercedes-Benz Vito та вантажівка DAF, що призвело до загибелі людей. Працівники ДСНС, які прибули на місце ДТП, деблокували трьох загиблих та двох травмованих громадян.

Читайте також: У Польщі український автобус врізався на трасі у вантажівку: фото і всі подробиці

За кілька годин пресслужба поліції Рівненської області уточнила інформацію про ДТП. За даними поліцейських, внаслідок аварії загинули четверо осіб, ще одна людина отримала поранення.

"Водій автомобіля Mercedes-Benz Vito, 50-річний житель села Вітковичі, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із вантажівкою DAF під керуванням 30-річного жителя Клесова. Унаслідок ДТП на місці події загинули водій мікроавтобуса та дві пасажирки — 47-річна жителька села Вітковичі та 43-річна жителька села Богуші. Крім того, із тяжкими травмами госпіталізували іще двох пасажирів: 37-річну жительку села Богуші та її 44-річного односельця. Останній, попри надану медиками допомогу, помер у лікарні", - зазначили у поліції та додали, що водій вантажівки на момент ДТП був тверезий.

Місцеве видання "Радіотрек" повідомило, що у смертельній ДТП загинули батьки багатодітних сімей. Аварія залишила сиротами 23 дитини. За словами знайомої загиблих, у фатальний день подружжя їхали на служіння. В одній родині 14 дітей залишилися круглими сиротами, а в іншій – 9. За життя ще однієї жінки, матері чотирьох діток, наразі борються медики.


Раніше ми розповідали, що у Польщі перекинувся автобус з понад 70 українцями.

Вас може зацікавити:

На Прикарпатті потяг врізався в авто: фото і всі деталі ДТП

В Києві автівка влетіла в зупинку: подробиці смертельної ДТП

У Польщі в ДТП загинула 4-річна дівчинка з України