RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Росія тричі вдарила вночі по Одещині: всі подробиці

У ніч на 10 лютого російські окупанти атакували Одеську область дев'ятьма "шахедами". У результаті атаки через уламки ударних дронів постраждали декілька людей.

Про це повідомила речниця об'єднаного пресцентру Оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк в етері національного телемарафону.

Читайте також: У Харкові згоріло багато будинків: фото і відео наслідків нічної атаки "шахедів"

За її словами, російські загарбники атакували південь Одещини та саме місто Одеса безпілотниками у три хвилі в напрямку припортової інфраструктури.

"У першій хвилі атакована дев'ятьма безпілотниками сама Одеса та її інфраструктура. Вдалося знищити всі дев'ять "Шахедів", але уламками у припортовій інфраструктурі пошкоджено об'єкт, і одна людина постраждала", - зазначила Гуменюк.

Вона додала, що після цього події розвивалися доволі стрімко. Окупанти направили дрони на південь області, зокрема Подунав'я. Під ударом теж була припортова інфраструктура. За попередньою інформацією, відомо про трьох постраждалих.

Нагадаємо, 9 лютого окупанти скинули сім керованих авіабомб на прикордонні громади на Сумщині, внаслідок чого загинули місцеві мешканці.

  • Вас може зацікавити:

Дрони пошкодили коледж: фото і відео Одеси після нічної атаки

Росія вночі атакувала Одесу: всі подробиці про руйнування та постраждалих

Діти дивом вижили: фото і остаточні дані про удар по багатоповерхівці в Києві