RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

В Бердянську підірвали організаторку путінських виборів: фото і відео з місця

У тимчасово окупованому Бердянську висадили в повітря автомобіль з організатором псевдовиборів президента РФ і членом виборчої комісії "з правом вирішального голосу".

Про це повідомляє пресслужба Бердянської міської військової адміністрації.

Читайте також: "Бавовна" в Криму: ЗСУ ліквідували ще одного підполковника, фото

"В Бердянську ліквідовано одну з організаторів псевдовиборів. Орієнтовно в мікрорайоні Колонія сьогодні пролунав вибух. За наявною інформацією ліквідовано одну з організаторів псевдовиборів в тимчасово окупованому Бердянську", - йдеться у повідомленні.

Напередодні "виборів" та, особливо після вибуху, окупанти збільшуватимуть кількість силовиків.

"Тому, в черговий раз, закликаємо бердянців бути обачними і обережними. Уникати великого скупчення людей, представників "виборчих" комісій та самі дільниці. Не виключені провокації з боку окупантів", - сказано у повідомленні.

Росіяни підтвердили попередню версію вибуху - у тимчасово окупованому Бердянську підірвали автівку пособниці окупантів, яка була членом виборчої комісії "з правом вирішального голосу".

"Інцидент стався на вулиці Герцена, 117. Кадри наслідків опублікували пропагандистські джерела окупантів. Коли жінка сіла у власну автівку, спрацював вибуховий пристрій. Від отриманих травм вона померла у лікарні", - зазначили у пресслужбі.

Пізніше стало відомо, що постраждала внаслідок вибуху в мікрорайоні Колонія - Ільїна Олена Валеріївна, яка займалася організацією "виборів" у Бердянську.

"Її син - Микита Самойленко. На початку окупації активно підтримував росіян, відзначився публічними виступами та став широко відомим. Колишній прибиральник отримав посаду в адміністрації "окупантів", - додали в прес-службі.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що ГУР розкрило деталі "бавовни" в Криму.

  • Вас також може зацікавити:

Не долетіла до України: на Кубані впала російська ракета, відео

Запуск залізниці скасовано: ЗСУ знищили міст та базу окупантів під Маріуполем

Експеримент був успішний: російський наземний дрон влаштував окупантам "френдлі-фаєр"