RU  UA

Путін пішов ва-банк, але наступ РФ захлинувся: в ЗСУ розповіли про ситуацію на фронті

Завдяки злагодженим діям ЗСУ, неймовірним силам та відвазі, на фронті вдалося зупинити активне просування російських окупаційних військ.

Про це в ефірі Апостроф TV розповів Іван Тимочко, військовослужбовець ЗСУ.

За його словами, на деяких дільницях фронту вдалося утримати ситуацію, тоді як в інших іноді доводилося відступати. Але навіть процес відходу завжди був організований.

"Важливо, що попри колосальний тиск окупантів, ніде не було глибоких проривів і обвалу фронту. Росіяни начебто атакують і пруть, але запала у них все менше і менше, що особливо видно на Авдіївському, Бахмутському напрямках, а також на районі Роботиного", - прокоментував спікер.

Читайте також: Сили оборони відбили усі ворожі штурми та знищили рідкісний "Зоопарк" росіян: зведення Генштабу та карти

Під час наступу взимку Путін намагався піти ва-банк, але в нього нічого не вийшло. При цьому Росія витратила на це максимум зусиль: вони не зважали на втрати людей і техніки, активно використовували авіацію, бомби, але їх "досягнення" на тлі стільки колосальних витрат були мізерними.

"ККД вкрай низький. Сили оборони також зазнали втрат і нам слід пам'ятати всіх, хто бився до останнього за свою країну, а ми маємо зробити висновки щодо дій окупантів, питань мобілізації, постачання БК та озброєнь", - резюмував військовий.

Раніше ми писали, що росіяни атакували КАБами Куп'янськ, спалахнула багатоповерхівка.

  • Вас може зацікавити:

Росія влаштувала нічну атаку дронів: стало відомо про наслідки та роботу ППО

Аншлаг у Кобзона і купа спаленого брухту: свіжі дані про втрати РФ

Йдуть звільняти Росію від Путіна: російські добровольці зайшли на територію двох областей