RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Росіяни завдали нових ударів по Мирнограду: є загиблі і поранені, фото

Пізно вночі окупанти завдали нового удару по Мирнограду Донецької області – відомо про 2 загиблих та 11 постраждалих, в місті є руйнування інфраструктури.

Про кількість жертв внаслідок удару повідомляє голова Донецької облдержадміністрації, начальник обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

Читайте також: Вибиті вікна, спалені авто і величезна вирва у дворі: у Мирнограді зросла кількість поранених, фото і відео

Він залишив допис в Telegram, в якому вказав наступне:

"Росія вбиває цивільних! За 12 березня росіяни вбили 2 жителів Донеччини — у Мирнограді".

Він зауважив, що ще 11 людей в області за добу отримали поранення, залишивши наступну інфографіку стосовно кількості жертв росіян на Донеччині (без урахування Маріуполя та Волновахи).

О 08:18 ДСНС України написали, що "упродовж останніх годин через російські атаки знищені багатоповерхівки у трьох містах України".

Вони інформують, що окупанти ввечері вдарили ракетою по Мирнограду на Донеччині, внаслідок чого частково зруйнований п'ятиповерховий будинок.

"Дві людини загинули, їхні тіла деблокували з-під завалів рятувальники. Ще 6 людей врятовано з-під завалів, з них 1 дитина. 4 осіб поранені", – йдеться у повідомленні.

Місцеві пабліки також публікували кадри руйнувань, яких зазнало місто. Вказано, що ворог випустив по місту авіаційну керовану ракету "Гром-Е1" приблизно о 23 годині вечора. Удар припав на п’ятиповерхівку, загалом пошкоджено 4 будинки. О 07:38 Мирноградська МВА повідомила, що внаслідок обстрілу загинули жінка та чоловік.

Додається, що з-під завалів рятувальники змогли дістати 13-річну дівчинку — вона не отримала фізичних травм: "Усі поранені отримують медичну допомогу: 1 людина перебуває у тяжкому стані, троє — у стані середньої тяжкості". Зауважується, що пошукова операція на місці події завершена.

Нагадаємо, раніше росіяни завдали авіаудару по Сумщині.

  • Вас також може зацікавити:

"Росія нас знищує": мешканці Мирнограда показали наслідки жахливого обстрілу 10 березня, фоторепортаж і відео

Зруйновано залізничний вокзал: росіяни обстріляли Костянтинівку, спалахнула пожежа, фото

Росіяни обстріляли Селидове на Донеччині: є поранені, багато руйнувань, фото