RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Росія вночі влаштувала масовану атаку на Україну: де лунали вибухи

В ніч на 29 березня ворог здійснив чергову масовану атаку на українські міста. Ще вчора, 28 березня, Росія запустила десятки дронів-камікадзе "Shahed 136" та вивела в Чорне море ракетоносій – сьогодні ж вибухи лунали в кількох областях України, вже відомо про першого постраждалого та деякі руйнування.

Тому "Апостроф" зібрав останню інформацію про нічну атаку ворога.

Читайте також: Ворог завдав по Україні масштабного ракетного удару, лунають вибухи: всі подробиці

Кореспонденти "Суспільне Дніпро" о 05:05 вказували, що у Дніпрі чутно звуки вибухів, а вже о 05:13 з’явилось повідомлення, що в деяких районах Дніпра – перебої зі світлом.

Керівник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак писав, що противник атакував ряд обʼєктів критичної інфраструктури області, подробиці про які будуть згодом. Пізніше він вказав, що "внаслідок останньої ворожої атаки є поранений у Камʼянському районі. Чоловік госпіталізований у важкому стані".

Крім того, "Суспільне" з посиланням на кореспондентку повідомляло про звуки вибухів в Хмельницькій області, зауважуючи, що о 01:05 Повітряні Сили України повідомили про загрозу ударних БпЛА на Хмельниччині.

О 05:16 Повітряні Сили повідомили про рух керованої ракети, що змінила напрямок на Хмельницький. Згодом мешканці міста чули звуки вибухів. Проте о 05:23 вказали наступне повідомлення: "КР через Хмельниччину у південно-східному напрямку".

Голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький писав, що на Львівщині працювало ППО. Він вказував, що безпілотники тримали курс на Стрийський район. Пізніше він також повідомив про "Кинджали" в напрямку Львівщини, після чого деякі ракети змінили курс також на Стрийщину.

Окрім того, очільник Черкаської ОВА Ігор Табурець вказав на кілька збитих російських БпЛА над Черкащиною.

О 05:30 кореспонденти "Суспільного" також повідомляли про вибухи на Івано-Франківщині. О 05:30 Повітряні Сили ЗС України писали про зміну курсу крилатої ракети на Івано-Франківськ.

"Радіо Свобода" також писали, що під час російських атак РФ по Україні Польща знову підіймала в небо військову авіацію.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Росія перейшла до тактики "ракетного креативу".

  • Вас також може зацікавити:

Росіяни завдали ударів по Харківщині, є загибла і поранені

На Херсонщині росіяни влучили у порт і торговельний центр

Удар по житлових будинках у Запоріжжі: з'явились фото наслідків