RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

В лікарні помер 11-річний хлопчик, поранений росіянами під час обстрілу Харківщини

Внаслідок обстрілів Харківщини у вівторок вдень, 2 квітня, у лікарні від поранень загинув одинадцятирічний хлопчик – його батько загинув на місці удару незадовго до цього.

Про це повідомив голова Харківської ОДА Олег Синєгубов.

Так, російські окупанти 2 квітня близько 17 години завдали удару артилерією по селу Новоосинове Куп‘янського району. Внаслідок цього було пошкоджено приватний будинок, а на місці удару загинув 58-річний чоловік. Його 11-річний син помер у лікарні внаслідок отриманих поранень.

Окрім цього, артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько 15 населених пунктів Харківщини: Ветеринарне, Гатище, Плетенівка та ін. Авіаударів зазнали н.п. Синьківка, Липці.

Зокрема, 2 квітня о 08:00 годині в селі Липці Харківського району стався обстріл, що призвів до зруйнування складу-магазину та пошкодження приміщення установи. Також були пошкоджені приватний житловий будинок та магазин навпроти. Постраждалих немає.

О 13:33 годині росіяни обстріляли територію села Глушківка Куп'янського району. На щастя, руйнувань та постраждалих немає. Однак, о 14:33 відбувся повторний обстріл.

Читайте також: Росіяни вночі атакували пожежно-рятувальний підрозділ на Харківщині, фото

О 14:30 російські окупанти артилерійським вогнем обстріляли село Івашки в Богодухівському районі. Внаслідок 12 обстрілів було знищено п'ять житлових будинків. Відсутнє електропостачання. На щастя, без жертв.

О 23:17 годині внаслідок удару КАБами були пошкоджені два приватні будинки в селі Кучерівка Куп'янського району. На щастя, ніхто не постраждав.

У ніч проти 3 квітня, о 03:25 у смт Борова Ізюмського району внаслідок удару ворожих КАБ пошкоджено будівлю освітньої установи та гаражі. Інформація про потерпілих не надходила.

Тим часом о 03:29 годині внаслідок скидання КАБ у місті Куп'янськ пошкоджено гаражі в гаражному кооперативі та приватний будинок. Інформація про постраждалих не надходила. О 3:32 відбувся повторний обстріл. Також не було руйнувань та постраждалих.

Раніше ми писали, що росіяни завдали ударів по Харківщині, є загибла і поранені.

  • Вас може зацікавити:

Зафіксовано три влучання: стали відомі наслідки удару "шахедів" по Харкову, фото і відео

Росіяни обстріляли бригаду будівельників на Харківщині: є загиблий і поранені, фото

Серед постраждалих - трирічна дівчинка: фото наслідків удару ракетою С-300 по Чугуєву