RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 травня

15 травня

Всі новини

Росія вдарила по Одесі балістикою: зруйновано термінали "Нової пошти", багато постраждалих. Фото і відео

Вчора ввечері, 1 травня, Росія вдарила по Одесі – місто атакували балістичними ракетами. Кількість постраждалих становить 14 осіб, удар прийшовся по складських приміщеннях пошти, є значні руйнування на місці влучання.

"Апостроф" зібрав актуальну інформацію про удар станом на 2 травня.

Читайте також: Атака на Одесу: "Нова пошта" зробила заяву щодо удару по її відділенню та депо

Голова Одеської ОВА Олег Кіпер в своєму Telegram-каналі написав о 01:38, що внаслідок російської ракетної атаки по Одесі пошкодження отримала цивільна інфраструктура, зокрема складські приміщення пошти, також вибило вікна у навколишніх будинках. Станом на той час тривала ліквідація пожежі.

Кіпер зауважив, що постраждало 14 людей: "одного чоловіка госпіталізовано у стані середнього ступеню важкості в лікарню. Всім іншим допомога надана на місці".

Правоохоронці фіксували черговий злочин росіян проти цивільного населення – Кіпер показав деякі фотографії з місця удару.

ДСНС України повідомляє, що через атаку ворога по складських приміщеннях на місці виникло загоряння: "На місці спалахнула масштабна пожежа, яку ліквідували вогнеборці".

Зауважується, що від ДСНС було залучено 68 рятувальників, серед яких також психологи, та 19 одиниць техніки.

Щодо місця влучання – написала також і "Нова пошта", зауваживши, що ракета поцілила в сортувальне депо та відділення Нової пошти: "Серед наших співробітників загиблих та постраждалих немає".

Представники "Нової пошти" також повідомили, що оцінна вартість усіх посилок, які були знищені внаслідок удару, буде повністю компенсовані клієнтам. Співзасновник "Нової пошти" Володимир Поперешнюк також уточнив, що удар прийшовся у депо-1 та вантажне відділення 4 Нової Пошти в Одесі: "18 людей, які були на зміні, встигли сховатися в бомбосховище". Проте він також наголосив, що, за попередніми даними, постраждати могло близько 900 відправлень.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, як зараз виглядає одеський "Замок Гаррі Поттера".

  • Вас також може зацікавити:

Нічний удар по Одесі: росіяни пошкодили офіс омбудсмена. Фото

Росіяни вдарили по Одесі балістикою, є загиблі і поранені. Відео

Росія атакувала Одесу: пошкоджені будинки, є загиблі і багато поранених