RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

27 вересня

Всі новини

Є влучання у багатоповерхівки, багато поранених: фото, відео і останні подробиці удару по Херсону

Внаслідок російського авіаудару по Херсону постраждали 18 осіб, пошкоджено вісім багатоповерхівок, п'ять приватних будинків, медустанову та дві школи.

Про це повідомляє низка Telegram-каналів.

Читайте також: Росія завдала удару по медзакладах і зупинці у Херсоні: фото, відео і всі подробиці

"Ще одна постраждала звернулась до медиків по допомогу. У неї вибухова травма і садна. Поранення жінка отримала внаслідок російського авіаудару по житлових кварталах Херсона сьогодні близько 14.30. Отже, на цю годину вже 18 поранених", - повідомив начальник Херсонської МВА Роман Мрочко.

"Так виглядають будинки в центрі Херсона після російського авіаудару - вибито вікна та двері, пошкоджено балкони, зруйновано дахи та стіни", - пишуть ЗМІ.

"Внаслідок російського удару керованими авіабомбами по Херсону пошкоджені вісім багатоквартирних будинків, п'ять приватних, дві школи та заклад охорони здоров’я", - пишуть в пабліку.

"Центр Херсона. Посеред дня три російські авіабомби вдарили по житловому кварталу. Характерно для терористів - атакували людські оселі та цивільну інфраструктуру. Пошкоджено вісім багатоповерхівок, пʼять приватних будинків, медзаклад, дві школи, а також потрощено автівки й господарчу споруду. На цю хвилину відомо, що вісімнадцятеро херсонців - отримали поранення. Наймолодшому травмованому - лише 15, а найстаршій - 98 років. Про кожного і кожну нині турбуються наші медики. Троє містян отримали важкі травми, за їх життя продовжують боротися лікарі", - повідомив начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін. Прокудін.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що росіяни скинули з БПЛА вибухівку на жителя міста Берислав і завдали йому поранень, несумісних з життям.

  • Вас також може зацікавити:

Ходила з загарбниками по хатах: СБУ затримала на Херсонщині літню колаборантку, фото

Окупанти вдарили по лікарні в Херсоні: з'явились кадри "прильоту"

Росіяни вдарили по селу під Херсоном: є жертви