RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.35
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

27 вересня

Всі новини

На Київщині вже добу гасять пожежу після ворожого удару. Фото

Пожежу на промисловому об`єкті на Київщині, що спалахнула внаслідок падіння уламків російської ракети, продовжують гасити - з моменту атаки вже пройшла доба.

Про це йдеться у Telegram-каналі ДСНС України.

"Київщина: станом на 07:00 13 червня. Триває ліквідація пожежі на промисловому підприємстві, що виникла внаслідок збройної агресії росії", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на місці працюють 249 осіб особового складу, 98 одиниць техніки, чотири пожежні потяги.

Нагадаємо, за словами начальника Київської ОВА Руслана Кравченко, через падіння уламків у ніч проти 12 червня, зафіксовано пошкодження низки обʼєктів у двох районах області. Зокрема, в одному з районів сталася пожежа на промисловому обʼєкті. Наразі до ліквідації пожежі залучені пожежно-рятувальні підрозділи Київської області, міста Києва, Укрзалізниці. Всього залучено понад 105 осіб та 30 одиниць техніки.

Читайте також: Росія влаштувала масовану атаку на Київ, всі ракети і "шахеди" збито

Через падіння уламків також пошкоджено приватний будинок, АЗС, гараж. В іншому районі – загорілося складське приміщення.

Внаслідок падіння уламків одна людина отримала поранення – різану рану ноги. Медичну допомогу надано на місці. Від госпіталізації постраждалий відмовився.

Кравченко нагадав, що у ніч проти 12 червня росіяни атакували регіон ракетами та БпЛА. Тривога тривала майже дві години В регіоні активно працювали сили протиповітряної оборони.

Раніше ми писали, що ворог вдарив по Одесі "Іскандером", є влучання.

  • Вас може зацікавити:

США готують передачу Україні ще однієї системи Patriot

В Криму цілу ніч лунали вибухи: у росіян, ймовірно, менше на один С-400

В Повітряних силах розповіли, скільки збито ракет і "шахедів" під час нічної атаки