RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

27 вересня

Всі новини

​Російський можновладець привіз дитину на море в окупований Севастополь і втратив її під час ракетної атаки

23 червня в окупованому Севастополі внаслідок роботи ППО відбулось падіння збитої ракети на прибережну зону. Жертвами некомпетентної роботи російських ППОшників стали понад сотню людей, с серед тіл загиблих виявили дочку віце-мера Магадана.

Про це повідомляє "Інтерфакс".

В російському міноборони заявляють, що внаслідок збитої ракети травми різного ступеня тяжкості отримали 124 особи, з них 27 – діти. Також "губернатор" міста Севастополь Михайло Развожаєв розповів, що є й загиблі: 1 доросла особа та двоє дітей.

Серед загиблих дітей упізнали дочку віце-мера Магадана Олега Авер'янова, який привіз її на відпочинок до окупованого Криму.

"Серед загиблих є діти, зокрема 9-річна Софія - дочка заступника мера міста Магадана Олега Авер'янова. Дівчинка перебувала з батьками на відпочинку на пляжі", - сповістив мер Магадана Юрій Гришан.

Не забарилась й версія подій від міністерства оборони РФ. У відомстві країни-агресора заявили, що російські військові "внаслідок впливу засобів ППО" навмисно підірвали ракету ATACMS над пляжем у Севастополі, щоб відхилити ракету від військового об'єкта.

Таким чином Росія офіційно взяла на себе відповідальність за знищення ракети над пляжем, що призвело до масового вбивства мирних людей.