RU  UA  EN

Неділя, 30 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 червня

Всі новини

"Лебедине озеро" по-українськи: в ССО показали, як нищать противника

На Запорізькому напрямку ССО вдалося перехопити розмову росіянина по рації, коли той скаржився на "зграї гусей-лебедів" та інше, що може з ними прилетіти. В результаті таки прилетіло від операторів дронів – українські оборонці влучно атакували ворожу базу РФ.

Відповідне відео показало Командування Сил спеціальних операцій ЗС України на Facebook.

В повідомленні зауважується, як українським військовим вдалося перехопити розмову російського окупанта по рації. Командування Сил спеціальних операцій ЗС України зауважує:

"Перша дія. Запорізький напрямок. Переляканий російський окупант, який став жертвою своєї ж пропаганди, передає рацією іншому (далі – мовою оригіналу): "Гуси-лебеди полетели, может и с ними че-нибудь в купе лететь. Это не исключено, показывали по телеку […] Прям сейчас на меня стая летит"".

Далі зауважується, що оператори FPV-дронів 3-го окремого полку ССО здійснили точну атаку на ворожу базу, результати якої можна помітити на відео.

"Внаслідок влучних ударів росіяни втрачають броньовану вантажівку та кілька одиниць особового складу", – підсумовують в ССО ЗС України, додаючи, що "... цей "балет" для окупантів в Україні стане останнім".


Раніше ми також повідомляли, що українським ударним дронам вдалося уразити сотні одиниць російської військової техніки за останні два тижні. Зокрема, йдеться про 50 ворожих танків.