RU  UA  EN

Пʼятниця, 20 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.70
НБУ:USD  41.10
Суспільство

Новини

19 вересня

Всі новини

Падіння та вибух підбитого російського Су-25 зняли на відео

Українським військовим вдалося зняти на відео падіння та подальшого вибуху російського ворожого штурмовика Су-25 на Покровському напрямку.

Відео показалина сторінці 110 окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка у Facebook.

В дописі до кадрів зауважують, що знищити російський літак вдалося в районі Покровського трикутника – так символічно позначають "аномальну зону падіння окупантських бортів":

"Продовжуємо демілітаризацію російських вкс. Сьогодні в районі Покровського трикутника(аномальна зона падіння окупантських бортів) знову зник зі зв’язку ворожий Су-25".

В 110 окремій механізованій бригаді додають, що два російських пілоти "мали безумство" залетіти фактично впритул до українських позицій: "За свою нахабність один з них був миттєво покараний".

"Результат чергового бездоганного полювання таємничих зенітних привидів Донбаса в складі 110 ОМБр!", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, "Апостроф", повідомляв, що воїни-зенітники зі 110 окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка збили на Донеччині черговий ворожий Су-25. Це вже другий штурмовик Су-25, який цього місяця знищили воїни-зенітники з окремої механізованої бригади.