RU  UA  EN

Понеділок, 16 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  41.05
Суспільство

Новини

16 вересня

Всі новини

На дорозі Львів-Тернопіль сталась жахлива автотроща

Вранці в четвер, 25 липня, на трасі Львів-Тернопіль трапилася дорожньо-транспортна пригода за участі двох вантажівок, повністю перекривши дорогу для руху автомобілів. Одного водія госпіталізували.

Матеріал підготував "Апостроф".

Депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич в Telegram-каналі повідомляв, що 25 липня о 07:00 на трасі Львів-Тернопіль в селі Червоне зіткнення двох тягачів: "... дорога перекрита, рух дуже ускладнено, об'їзд здійснюється через дорогу місцевого значення с. Червоне".


В Головному управлінні ДСНС України у Львівській області повідомили, що аварія трапилася близько 05:45 у селі Червоне Золочівської громади. Дві фури - MAN та DAF - зіткнулися таким чином, що спричинило повне перекриття дороги для руху інших авто.

"... до рятувальників надійшло повідомлення про зіткнення вантажних автомобілів "MAN" та "DAF" на трасі "Львів-Тернопіль" у с. Червоне Золочівського району".

Рятувальники ДСНС, використовуючи спецінструменти, провели роботи з деблокування водія автомобіля "MAN” та відключення акумуляторної батареї.

Внаслідок ДТП травмовано водія автомобіля "MAN", 1960 року народження. Його з пораненнями середньої важкості госпіталізовано до лікарні Св. Пантелеймона в м. Львів. Причини та обставини події встановлюють правоохоронці.