RU  UA  EN

Четвер, 19 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.55
НБУ:USD  41.10
Суспільство

Новини

18 вересня

Всі новини

Вночі в окупованому Криму в районі аеродрому "Саки" лунали вибухи

В ніч проти 26 липня в тимчасово окупованому Криму лунали потужні вибухи. Повідомляли про влучання в районі аеродрому "Саки".

Матеріал підготував "Апостроф".

"Суспільне Крим" повідомляє, що в окупованій Євпаторії та Саках вночі 26 липня місцеві мешканці чули вибухи.

"Вночі у місті були дуже потужні вибухи. Ми сильно перелякалися. Вікна у квартирі тремтіли від вибухів", — поділився місцевий житель Сак.

"Кримський вітер" ще з ночі, а саме з 02:53, інформував про 13 потужних вибухів (такою була кількість станом на 02:41). Місцеві також повідомляли про ймовірні прильоти у Євпаторії: "Штук п'ять уже було. Після першого і п'ятого навіть сирену секунд на п'ятнадцять вмикали".

У Севастополі також о 02.42 оголосили сигнал "Балістика", але швидко скасували. Місцеві повідомляли про те, що горить аеродром "Саки" в Новофедорівці та чути детонацію боєприпасів.

Згадували також про потужні прильоти в районі Окунівки, лунали вибухи вночі і у Сімферополі.


"Кримський вітер" опублікував відео з ймовірним влучанням в районі Сак та показали роботу російської ППО в Євпаторії.

Станом на 03:24 детонація в районі Новофедорівки тривала. Зауважували, що у бік аеродрому "Саки" виїжджали пожежні машини.

Пізніше в Telegram-каналі писали, що на аеродромі "Саки" під ударом опинився склад із боєприпасами: ""Ракети "повітря-повітря" в Саках полетіли в повітря. Разом із бортами"".