RU  UA  EN

Пʼятниця, 20 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.70
НБУ:USD  41.10
Суспільство

Новини

19 вересня

Всі новини

Вночі Росія вдарила по залізничній інфраструктурі Харківщини

Росія атакувала залізничну інфраструктуру Харківщини – в ніч на 1 серпня вдарили по одній із залізничних станцій. Провідниця отримала поранення, є пошкодження вагонів, локомотивів та колій.

Про це повідомляють представники Укрзалізниці в Telegram.

В повідомленні зауважують, що цього разу противник вдарив по одній із залізничних станцій Харківщини:

"Ворог продовжує атакувати залізничну інфраструктуру. Вночі було завдано ракетного удару по одній із залізничних станцій Харківщини".

В результаті удару провідниця отримала осколкові поранення голови. Їй було надано першу медичну допомогу, проте від госпіталізації відмовилася.

"На щастя, цього разу обійшлося без жертв", — зауважують в УЗ.

Пошкоджень зазнали два локомотиви, вантажні та пасажирські вагони. Також є руйнування колій та засобів електропостачання. Через російську атаку залізничники були змушені внести точкові зміни до графіків руху приміських поїздів: "... поїзди далекого сполучення продовжують рух із використанням резервних тепловозів".

Крім того, "Апостроф" також писав, що в ніч на 1 серпня Росія знову здійснила атаку ударними безпілотниками, атакувавши зокрема Київщину. В області фіксують пошкодження двох приватних будинків, двоє людей отримали поранення.