RU  UA  EN

Пʼятниця, 20 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.70
НБУ:USD  41.10
Суспільство

Новини

19 вересня

Всі новини

Максим Галкін відреагував на бої під Курськом, згадавши Шамана та Газманова

Російський пародист та шоумен Максим Галкін прокоментував закид з боку російської пропаганди, що він, Алла Пугачова, Юрій Дудь та інші мовчать та ігнорують дії ЗСУ у Курській області. Артистів звинуватили, що вони не плачуть за російськими жертвами, бо "за сльози русскіх чєк не прийшов".

На заяву він відреагував у своєму Instagram, опублікувавши відео.

"Тобто, коли з перших днів СВО я виступив проти, це означає мені чек прийшов. А зараз типу не приходить чек. Угу", - сказав Галкін.

Артист також відповів на закид, чому він мовчить.

"Гарне запитання. Але воно адресоване не до мене. Я всі ці 2,5 роки не мовчу. Я стурбований долею і Росії, і України. А ви запитаєте не чому я мовчу, а чому мовчать ті, обласкані владою артисти, нагороджені, які брали участь у роботі у всіх урядових концертах усі ці 2,5 роки. І гаряче підтримують СВО. Чому вони не приходять на допомогу курянам? Чому вони не кричать про їхні біди у своїх соцмережах. Чому не реагує Григорій Лепс? Остання його публікація – концерт в Анапі, всі щасливі. Надія Бабкіна постить кішечку. А Олег Газманов згадує пісню про собачку Люсі. А його не менш патріотичний син Родіон проводить конкурс кішечок. І нарешті наше все - Шаман - обмежившись у телеграмі складеними ручками і фразою "молимося за вас, Курськ", продовжує ходити з усмішкою та російським триколором по Червоній площі, рекламуючи свій концерт... Ну як же псувати наближення такого свята повідомленнями про біди у Курській області", - сказав Галкін.

Як повідомляв "Апостроф", російського військового аналітика здивувало, як ЗСУ дотримується тиші щодо інформації про операцію у Курській області РФ.