RU  UA  EN

Пʼятниця, 20 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.70
НБУ:USD  41.10
Суспільство

Новини

19 вересня

Всі новини

Спалили біля Мар'їнки багато техніки: десантники відпрацювали по російських колонах

Українські бійці продовжують спалювати техніку противника, руйнуючи плани росіян та розбиваючи їхні колони. Цього разу вдалося успішно відпрацювати по двох колонах поблизу Мар’їнки.

Чергову роботу українських десантників показали в Telefgram-каналі десантно-штурмових військ ЗС України.

В повідомленні до відео вказали, що десантники 46 окремої аеромобільної бригади ДШВ ЗС України за день знищили 5 і пошкодили 2 одиниці ворожої броньованої техніки.

В ДШВ розповіли історію знищення російських колон. Вказують, що противник пересувався двома колонами: одна складалася з п’яти одиниць техніки й намагалася пройти поблизу Мар’їнки.

"До позицій нашого 2 батальйону доїхало тільки дві. Три штуки красиво палали й диміли після «зустрічі» з цілим комплексом засобів ураження", – зауважують в дописі до відео.

Щодо другої колони - вона складалася з трьох одиниць. Проте після завдання вогневого ураження силами підрозділів ПТРК і FPV-дронів дві "коробочки" окупантів відступили: "Одна залишилася металевим кістяком на полі бою".

За підсумками бійців, лише за один день десантники 46 оаембр знищили дві одиниці ББМ, дві МТЛБ і один БТР. Також було пошкоджено один танк і одну МТЛБ російських окупантів.