RU  UA  EN

Середа, 18 вересня
  • НБУ:USD 41.07
  • НБУ:EUR 45.50
НБУ:USD  41.07
Суспільство

Новини

17 вересня

Всі новини

У ГУР розповіли, як підірвали великий склад боєприпасів у Росії

Воїни Головного управління розвідки МО України розповіли про "святковий гуркіт" у Воронезькій області Росії. Під ударом опинився великий склад боєприпасів окупантів.

Про це розповіли на сторінці Головного управління розвідки у Telegram.

У повідомленні зауважили: "Святковий гуркіт ― розвідники підірвали великий склад боєприпасів на росії".


Вдарили воїни 24 серпня - під прицілом успішного вогневого ураження опинився польовий склад боєприпасів, що розташований поблизу населеного пункту Острогозьк Воронезької області Росії. Склад БК належав угрупуванню військ "запад" ЗС РФ.

В ГУР розповіли деталі того, що росіяни зберігали на складі:

"На території військового об’єкта зберігались артилерійські й танкові снаряди окупантів, їхні набої для стрілецької зброї та ракети класу «земля-повітря» ― загалом понад п’ять тисяч тонн боєприпасів".

Станом на 14:49 в ГУР зауважили: "Детонація ― триває! Святковий гуркіт ― аж до небес! Продовжуємо боротьбу! З Днем Незалежності України, громадяни!".

Як повідомляв раніше "Апостроф", у ніч на суботу, 24 серпня, Воронезька та Білгородська області РФ були атаковані дронами. Зокрема у Воронезькій області в місті Острогозьк дрон атакував склад боєприпасів, внаслідок чого почалася пожежа та їхня детонація.