RU  UA  EN

Четвер, 19 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.70
НБУ:USD  41.10
Суспільство

Новини

19 вересня

18 вересня

Всі новини

«Проситимете вибачення!» Командувач Повітряних сил ЗСУ відповів Безуглій щодо загибелі пілота F-16

Командувач Повітряних Сил ЗСУ Микола Олещук звернувся до народної депутатки Мар’яни Безуглої щодо її поста про загибель пілота F-16 Олексія Меся.

"Інформація про такі інциденти не може видаватись миттєво у публічний простір і не може деталізуватись для медіа. ВІЙНА В КРАЇНІ! Але це байдуже для людей, які обрали Мар’яну Безуглу як інструмент для дискредитації вищого військового керівництва. Повісити усіх собак на військо не вийде", - написав він у телеграм-каналі.

"Тому я звертаюсь до народної депутатки, яка давно продала своє ім’я для досягнення цих мерзенних цілей. Мар’яно, прийде час, проситимете вибачення перед усім військом за те, що накоїли, сподіваюсь у суді!", - заявив Олещук.

Він підкреслив, що нардепка у черговий раз не лише вилили бруд на нього особисто і на Повітряні Сили.

"Ви дискредитували виробників американської зброї – основного союзника України – США! Ви знову стали основним ньюзмейкером ворожої пропаганди і б’єте всі рекорди на російському телебаченні! Вам аплодує вся росія! Не допомагаєте, то хоча б не заважайте нам воювати!", - написав Олещук.

Командувач Повітряних Сил заявив, що уже проводиться детальний аналіз та йде розслідування

"МИ З’ЯСУЄМО ПРИЧИНИ АВІАЦІЙНОЇ КАТАСТРОФИ. Ніхто нічого не приховував і не приховує! Усе вище керівництво одразу отримало доповідь про катастрофу. Отримали попередній звіт і партнери зі США, які УЖЕ ДОЛУЧИЛИСЯ ДО РОЗСЛІДУВАННЯ ПРИЧИН", - заявив Олещук.

Раніше колишній речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат закликав написати на Безуглу заяву в ДБР і СБУ.