RU  UA  EN

Четвер, 19 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.55
НБУ:USD  41.10
Суспільство

Новини

18 вересня

Всі новини

Під Львовом спалахнули склади через уламки «шахеда»

В ніч на п'ятницю, 6 вересня, Росія атакувала Львівщину ударними безпілотниками типу "Shahed". Падіння уламків ворожих БпЛА спричинило пожежу в складських приміщеннях, інформація про постраждалих не надходила.

Про це повідомляє мер Львова Андрій Садовий

В Telegram-каналі він написав, що в результаті падіння уламків "шахеда" поблизу Львівської громади здійнялась пожежа:

"Поблизу Малехова горять складські приміщення. Рятувальники вже на місці і мужньо виконують свою роботу".

Інформація щодо постраждалих не надходила.

Разом з цим голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький написав, що вночі ворог атакував Львівську область бойовими безпілотниками. Близько 03:15 у Львівському районі у промисловій зоні впали уламки безпілотника типу «шахед» – «герань-2». Уламки спричинили загоряння 4 вантажівок.

"На місце оперативно прибули вогнеборці. За 1,5 години пожежу вдалося загасити. На жаль, машини ремонту не підлягають. Над ліквідацією займання працювали 32 пожежники, залучали 6 одиниць спецтехніки", - пише Козицький.

Він також додає, що під час двох повітряних тривог, які оголошували на Львівщині в ніч на 6 вересня, противник атакував область трьома ударними безпілотниками. Всі повітряні цілі знешкодила ППО.

"Найважливіше: жертв чи постраждалих – нема. Усі системи життєзабезпечення області працюють у штатному режимі", - зауважує голова Львівської ОВА.

Раніше "Апостроф" також повідомляв, що від російського удару по Львову 4 вересня кількість постраждалих зросла до 66 людей, із них десятеро – це діти.