RU  UA  EN

Четвер, 19 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.55
НБУ:USD  41.10
Суспільство

Новини

19 вересня

18 вересня

Всі новини

Поліцейські затримали підозрюваного у побитті ветерана у Смілі

Підозрюваного в побитті ветерана у Смілі затримала поліція. У справі порушили кримінальні провадження за чотирма статтями.

Про це повідомляють в Telegram-каналі Національної поліції України.


До відео із затриманням підозрюваного зауважили, що 28-річний чоловік переховувався від правоохоронців в одному з готелів на території Черкаської області. Найближчим часом суд має обрати йому запобіжний захід:

"Наразі він затриманий за участі спецпризначенців поліції. Найближчим часом суд обере йому запобіжний захід – слідство за погодженням з прокуратурою клопоче про обрання тримання під вартою".

Також за місцем мешкання фігуранта пройшли обшуки, у результаті яких вилучили, попередньо, наркотичний засіб та зброю: "За результатами слідчих дій слідством додатково внесені відомості до ЄРДР за фактом незаконного зберігання зброї та наркотиків (за ч. 1 ст. 263 та ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України)".

Поліцейські зауважують: "За фактом побиття ветерана у місті Сміла на Черкащині поліція проводить розслідування кримінальних проваджень за ч. 2 ст. 296 ККУ (Хуліганство, вчинене групою осіб) та ч. 4 ст. 189 КМУ (Вимагання), за якими фігуранту 10.09.2024 оголошено про підозру в процесуальному порядку".

Нагадаємо, у Смілі Черкаської області місцевий кримінальний авторитет побив комісованого після поранення військовослужбовця.

Після службового розслідування через побиття військового, за яким спокійно спостерігали поліцейські, пресслужба поліції Черкаської області повідомила про відсторонення від виконання обов'язків керівника відділу поліції №2, розташованого у Смілі.