RU  UA  EN

Четвер, 19 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.55
НБУ:USD  41.10
Суспільство

Новини

18 вересня

Всі новини

Навколо Укрзалізниці стався скандал через відео з нібито п’яним охоронцем

Вранці 16 вересня в мережі почали активно поширювати відео, на якому нібито працівник воєнізованої охорони Укрзалізниці заснув у купе провідника, ймовірно перебуваючи у стані сп'яніння. В УЗ зазначили, що причетних до інциденту "негайно буде звільнено".

Про це повідомляють в Укрзалізниці.

Представники УЗ відреагували на відео, що почало ширитись мережею. До кадрів залишали допис, в якому вказували, що ситуацію зафільмували в одному з поїздів на Львівщині: "...працівник воєнізованої охорони "Укрзалізниці" заснув у купе провідника, ймовірно будучи у стані сп'яніння".


Один з пасажирів зазначав: "Коли я зайшов у вагон - побачив пʼяну "в нуль" і побиту воєнізовану охорону Укрзалізниці".

На відео можна помітити, як один з побитих чоловіків лежить на підлозі купе. Біля нього у купе спав чоловік, ймовірно, також працівник "УЗ". Пасажир викликав поліцію і в Стрию їх зняли з поїзда.

В УЗ відреагували на інцидент, зазначивши, що працівників буде звільнено:

"Працівників філії «Відомча воєнізована охорона», які допустили ганебний інцидент у поїзді №43/44 Черкаси – Івано-Франківськ, негайно буде звільнено".

Наразі Укрзалізниця проводить службове розслідування цього інциденту, працівників відправлено на освідування.

"Укрзалізниця просить вибачення та наголошує, що така поведінка неприпустима для будь-якого працівника галузі. Всі причетні будуть притягнуті до відповідальності", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 16 вересня в УЗ також повідомляли про зміни у залізничних рейсах, враховуючи екстремальні зливи у Центральній Європі.