RU  UA  EN

Субота, 21 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05
Суспільство

Новини

21 вересня

Всі новини

На тлі успішних влучань: Z-воєнкори бояться, що в РФ скоро скінчаться склади БК

Російські воєкори починають активно скаржитися на втрати після успішного ураження Силами оборони України складів з боєприпасами противника. Вони бояться, що "з такими темпами" у Росії просто закінчаться всі склади БК.

Про це написав український журналіст Денис Казанський в Telegram-каналі.

За словами Казанського, відповідний допис опублікував російський воєнкор Роман Альохін.

"Воєнкор Роман Альохін переживає, що з такими темпами у Росії скоро можуть закінчитися склади з боєприпасами…", - пише український журналіст.

У повідомленні воєнкор висловлює свої хвилювання, що якщо "уламки", про які постійно звітує російське так зване міністерство оборони, продовжуватимуть знищувати по 2-3 склади на тиждень, то російські окупанти матимуть нові проблеми з нестачею боєприпасів.

Нагадаємо, 21 вересня в Генштабі ЗСУ підтвердили ураження двох військових арсеналів російських окупантів. Сили оборони завдали вогневого ураження по арсеналу «Тихорецьк», що в Краснодарському краї, а також по 23-му арсеналу Головного артилерійського управління міністерства оборони рф неподалік населеного пункту Октябрський Тверської області.

Крім того, "Апостроф" писав, що дрони Служби безпеки України уразили інфраструктуру військового аеродрому "Шайковка" у Калузькій області Росії. На аеродромі дислокувалася стратегічна авіація РФ, зокрема літаки ТУ-22М, які противник залучає до ударів по Україні.