RU  UA  EN

Пʼятниця, 27 вересня
  • НБУ:USD 40.87
  • НБУ:EUR 45.45
НБУ:USD  40.87
Суспільство

Новини

26 вересня

Всі новини

Росія атакувала територію підприємства та житлову забудову Запоріжжя: є поранені

В ніч на 26 вересня Росія обстріляла Запоріжжя - поцілили по житловій забудові та території одного з промислових підприємств. В результаті атаки відомо про 8 постраждалих, серед яких також дитина.

Матеріал підготував "Апостроф".

Начальник Запорізької ОВА Іван Федоров повідомляв, що росіяни поцілили по житловій забудові та території одного з промислових підприємств, удар понівечив приватні будинки.

Станом на ранок начальник ОВА повідомляв про 7 постраждалих: четверо жінок, двоє чоловіків та 14-річний хлопчик. Проте пізніше кількість поранених зросла до 8 осіб. "Двоє поранених під час нічного ворожого обстрілу - у лікарні. Чоловік у тяжкому стані, жінка в стані середньої тяжкості", - уточнює Федоров.


В ДСНС України показали відео з наслідками ударів по Запоріжжю. Зауважують, що Зруйновано 11 приватних житлових будинків та 1 триповерховий житловий будинок.

Національна поліція уточнює, що попередньо ворог вдарив по території обласного центру та Запорізького району КАБами. Поліція в Запорізькій області показала перші хвилини після атаки армії РФ по Запоріжжю у ніч проти 26 вересня.

Крім того, в ніч на четвер, 26 вересня, Росія атакувала "шахедами" Київ. У Печерському районі один з безпілотників влучив у житлову пʼятиповерхівку.