RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Гороскоп на завтра: промахи у Раків і подорожі у Овнів

День буде наповнений постійним емоційним напруженням. Хочете знати, що вас чекає 12 червня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кому варто відправитися в поїздку, кого буде переслідувати дискомфорт, а кому доведеться багато працювати.

Овен

Вам варто присвятити цей час дорозі. Все, що стосується поїздок, далеких або не дуже, приречене на успіх. Прогуляйтеся, поїдьте за місто, або навіть рушайте в спонтанне подорож - це подарує вам безцінний заряд позитивних емоцій.

Телець

Для Тельців цей час буде непростим. Ви постійно не будете знаходити собі місця, все буде здаватися дивним, незвичним. Навіть в самій комфортній обстановці ви знайдете, до чого причепитися. Не дозволяйте собі зриватися.

Близнюки

У Близнюків не буде часу на душевні переживання - зараз всім буде щось від вас потрібно. Як тільки закінчиться одна справа, буде відразу ж починатися інше, і так триватиме ще якийсь час. Намагайтеся себе не перевантажувати.

Рак

Ви будете допускати більше промахів, ніж зазвичай. Зараз вам особливо легко ускладнити собі життя. Будьте уважні до деталей, постарайтеся тверезо оцінювати свої можливості. Не беріть на себе більше, ніж можете собі дозволити.

Лев

У цей день Леви можуть зустріти перешкоди там, де їх не чекали. Здавалося б вирішені проблеми і питання в цей день можуть піднести сюрпризи і вам доведеться докласти нові зусилля для їх вирішення.

Діва

Для вас успіхи цього дня безпосередньо залежать від співпраці з оточуючими. Не варто тягнути все самим, краще довіритися команді. Разом ви досягнете більшого за менший час. Не замикайтеся на собі, а спробуйте проявити максимально свою товариськість - це принесе чудові результати.

Терези

Вам варто об'єктивно оцінити свої можливості, подивитися на них ніби збоку. Це допоможе вам уникнути зайвої роботи і марних зусиль. Направте свою енергію в якесь продуктивне русло. І не бійтеся попросити допомоги.

Скорпіон

Не варто занадто гостро реагувати на зауваження на свою адресу. Начальство може дивитися на вас особливо критично, те ж саме стосується і ваших приятелів. Задумайтесь, з чим може бути пов'язана така поведінка. Може ви і правда щось робите не так.

Стрілець

Вас чекають успіхи, які вас не дуже порадують. Вся справа в тому, що ви чекаєте від себе більшого, ніж зараз отримуєте. Самокритика - прекрасний двигун прогресу, але не варто їй зловживати. Похваліть себе, ви це заслужили.

Козеріг

Представників цього знаку чекає спокійний з тихий період. Ви нарешті зможете просто видихнути і розслабитися. Постарайтеся не планувати на цей час ніяких важливих справ. Зараз краще зайнятися чимось приємним і просто відпочити.

Водолій

Можливі вдалі покупки. Також існує ймовірність, що вам подарують щось, про що ви давно мріяли. Якщо ж приємних сюрпризів не буде, порадуйте себе самі - купіть нову кофтинку, зводите себе в кафе або просто випийте келих вина за смачним домашнім вечерею.

Риби

Емоційні гойдалки розгойдуються як ніколи сильно. Тому не беріться ні за що, в чому не впевнені. Якщо можете присвятити час собі, обов'язково скористайтеся цією можливістю. Ваша внутрішня гармонія зараз на першому місці.

Читайте також гороскоп на червень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.