RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Гороскоп на завтра: скандали у Тельців і сплески емоцій у Риб

Зараз важливо не вплутуватися в конфлікти і йти вперед. Хочете знати, що вас чекає 8 липня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кому потрібно відпочити, кого чекають сварки, а у кого раптово зміняться плани.

Овен

Овнам краще не займатися ніякими робочими справами. Це не спроба відпочити або полінуватися, навпаки. Вам краще відкласти всі справи, щоб не наробити помилок. Так буде правильніше і легше для всіх, тільки знайдіть спосіб це провернути.

Телець

Тельці запросто можуть вляпатися в серйозний конфлікт. Зараз буквально з усіх боків в вас будуть летіти найрізноманітніші провокації, постарайтеся не піддаватися. Якщо ж сварка все-таки відбудеться, тримайте себе в руках, інакше буде сильний скандал.

Близнюки

Близнюкам буде непросто зосередитися. Вам доведеться перенести свої плани, а може і відмовитися від них зовсім. Зараз події будуть самі вибирати свій хід, ви зможете вплинути на них лише побічно. Просто будьте готові імпровізувати.

Рак

День гарний для самостійних занять. Зараз вам буде комфортно тільки в компанії якоїсь одної людини, інші будуть заважати і дратувати, навіть щиро бажаючи допомогти. Захистіть себе від зайвого спілкування, щоб нікого не образити.

Лев

Ви можете сміливо вирушати на переговори. Навіть якщо ваші співрозмовники з самого початку не налаштовані вас слухати, ви зможете досить швидко їх переконати. Але не варто зачаровуватися, ймовірна різка зміна ходу подій.

Діва

Ви будете почувати себе як на голках. Діви знайдуть мільйон приводів для занепокоєння. Кумедно те, що практично жоден з них не буде реальним. Не вигадуйте собі проблеми, це ніяк не допоможе вам розібратися зі справами.

Терези

Ви зможете досягти своєї мети, якщо будете дипломатичні. Але занадто сильно поступатися опонентам теж не потрібно, відстоюйте свою позицію стримано і впевнено. Якщо дозволите собі зірватися і психанути, доведеться почати все з початку.

Скорпіон

Вам доведеться відмовитися від якихось цікавих занять, щоб закінчити рутинні справи. Це буде не надто приємно, але зате ви не залишите на собі вантажу зобов'язань. Постарайтеся зробити все якісно, щоб нічого не довелося переробляти.

Стрілець

Старі знайомі можуть раптово нагадати про себе. Вірогідні приємні зустрічі та цікаві розмови, також вас чекає загострена увага з боку протилежної статі. Ви привабливі, але самі про це забули. Згадайте.

Козеріг

Можливі премії або підвищення. Також вам буде легко спілкуватися з людьми, адже весь негатив ви вже встигли виплеснути. Це допоможе балансувати і знаходити правильні рішення у всіх виникаючих ситуаціях. Не забувайте посміхатися.

Водолій

Можна сміливо інвестувати в щось, здійснювати покупки і будувати плани, а ось роботу краще не міняти. Навіть думати про це забудьте на цей день, будь-які ідеї можуть виявитися невірними. Краще займіться подібними питаннями трохи пізніше.

Риби

Ви терплячі, але втрачаєте над собою контроль. Будь-які питання, що стосуються романтичних відносин, будуть збивати вас з пантелику і змушувати злитися. Постарайтеся просто уникати раптових сплесків емоцій, щоб ні на кого не зірватися.

Читайте також гороскоп на липень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.