RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Гороскоп на 31 грудня: Близнюкам потрібно вирішити конфлікт, а Ракам треба постежити за оточуючими

Хочете знати, що на вас чекає 31 грудня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, кому потрібно набратися терпіння, а кого чекає невеликий хаос.

Овен

Вас чекають події, здатні перевернути все догори дном і додати нотку хаосу в ваш звичний розпорядок. Якщо так трапиться, не лякайтеся - ви будете в силах з усім впоратися. Тільки не втрачайте контроль.

Телець

Логічне мислення сьогодні буде сильно кульгати. Не спирайтеся на свій розум, в суперечливих ситуаціях краще дійте серцем. Також має сенс зайвий раз перестрахуватися і попросити допомоги.

Близнюки

Після недавнього неприємної розмови у когось зачаїлася на вас образа. Розберіться з цим конфліктом, навіть якщо вам здається, що ви вели себе правильно. Тягар невирішених проблем вам зараз абсолютно не потрібен.

Рак

Стежте за тими, що хто вас оточуює. Є ймовірність, що за вашою спиною хтось готує щось грандіозне. Якщо ви боїтеся сюрпризів і раптових новин, краще спробуйте зрозуміти, що саме люди збираються організувати.

Лев

Як тільки ви переступите поріг будинку, ваш настрій зміниться. Тому не засиджуйтеся на дивані. Дозвольте собі побути трохи активніше, ніж зазвичай. Також не варто відмовлятися від приємних зустрічей.

Діва

Великих проблем не чекайте, а ось дрібні неприємності цілком вірогідні. Варто налаштуватися на позитивну хвилю, хоча зробити це буде не просто. Не міняйте курс, вам потрібно проявити завзятість і стриманість, інакше успіху не буде.

Терези

Ви зможете відкрити в собі нові здібності, про які раніше і не підозрювали. Навіть справи, яких ви боїтеся, будуть даватися вам з легкістю. Плани знову доведеться коригувати, але це не дуже вас засмутить.

Скорпіон

Представники цього знака будуть діяти дуже повільно. Ви можете багато чого не встигнути, якщо самі не змусите себе бути трохи активніше. У романтичних справах краще зберігати спокій, так ви зможете зберегти баланс.

Стрілець

Тільки терпіння зараз допоможе вам розібратися з усіма накопиченими справами. Не поспішайте і не намагайтеся перехитрити оточуючих, вам все одно доведеться повернутися до того, з чого ви зараз починаєте. Не кидайте справи через лінь.

Козеріг

Ви будете досягати успіху практично у всьому, за що б не бралися. Використовуйте цей час, щоб розібратися зі справами, які для вас важливі. Позитивні вібрації будуть підтримувати вас у тонусі до самого вечора, дійте сміливіше.

Водолій

Через свою впертість ви будете заперечувати, що ваш давній план вже застарів і нікуди не годиться. Прийміть реальність і не відвертайтеся від фактів. Чим швидше ви адаптуєтеся до нової ситуації, тим швидше зможете домогтися успіху.

Риби

Не варто займатися вирішенням важких завдань, особливо фінансових. Ви можете продумати все до дрібниць, але зараз це мало чим допоможе. Відпочиньте, займіться чимось приємним і не важким. Ваше майбутнє нікуди від вас не втече, не женіться за ним.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.