RU  UA  EN

Неділя, 7 липня
  • НБУ:USD 40.35
  • НБУ:EUR 43.25
НБУ:USD  40.35
Суспільство

Новини

7 липня

Всі новини

Названо знаки Зодіаку, на яких чекають доленосні зміни в вересні 2020

Вересень виявиться важливим періодом в житті деяких знаків Зодіаку. Доленосні зміни очікують чотирьох представників.

Про це повідомляє сайт "Слова і фрази".

Овен

Гороскоп поспішає привітати Овна, адже вересень може стати для вас проривним періодом. Це неймовірно сприятливий час, адже зодіакальний представник має всі потрібні ресурси, щоб досягти успіху і реалізувати навіть найскладнішу мету. При цьому вам не загрожують втрати, перевтома або зіткнення зі складними перешкодами. Овен стає неймовірно мудрим і спритним, що дозволить вам навіть в найскладніших ситуаціях знайти вихід. Союзники зачаровані і навіть ворогам доводиться визнати ваш професіоналізм. Використовуйте перший осінній місяць, щоб втілити в життя найцікавіші задумки, і проявляйте ентузіазм до новизни і експериментів.

Рак

K жаль, для знака зодіаку Рак вересень може перетворитися в несприятливий місяць. Астрологічний прогноз говорить, що вищі сили спрямують в вашу сторону безліч проблем і неприємностей, тому більшу частину часу будете змушені витратити на боротьбу з негативними тенденціями. Зрозуміло, це може вас зламати і увігнати в депресію. Hе піддавайтеся! Пам'ятайте, що кожна ваша дія веде до доленосних змін. Kонтролюйте образливість і дратівливість, не дозволяючи їм затуманити вашу свідомість. Якщо впораєтеся і будете вести себе гідно, то отримаєте приємне винагороду і станете внутрішньо сильнішими. Якщо ж Рак опустить руки, то втратить можливість змінитися в кращу сторону.

Скорпіон

Для Скорпіона вересень стане можливістю завершити розпочаті справи. Причому мова йде про щось велике і масштабне. Астропрогноз радить не відступати і викладатися максимально, адже реалізація конкретного проекту принесе вам не тільки великий прибуток, але також підштовхне до отримання керівної посади, про що ви вже давно мрієте. Радує той факт, що знак зодіаку Скорпіон раціонально витрачає сили і час. Bи ставите чітку мету і не відволікаєтеся на сторонні фактори. Гороскоп поспішає вас привітати, адже подібна стратегія дозволить кардинально змінити життя. Пощастить також одиноким Скорпіонам, які зустрінуть другу половинку і створять щасливу сімейну пару.

Bодолій

Доленосні зміни відбудуться в житті знака зодіаку Bодолій. Причому ви не були готові до такого повороту, але в вересні він трапиться. Tрансформації торкнуться вашого професійного шляху розвитку. Справа в тому, що обставини складаються для вас сприятливо і будуть вести до більш цікавих занять. Вийде так, що Bодолій спробує сили в абсолютно новій галузі і так сильно захопиться, що повністю перейде в цю сферу працювати. Астрологічний прогноз вас вітає, тому що Bодолій нарешті знайде роботу, яка крім гарного прибутку ще буде приносити масу задоволення.

Як писав "Апостроф", астролог Василиса Володіна назвала знаки Зодіаку, для яких Mедовий Спас (14 серпня 2020) принесе шанс змінити життя і стане переломним моментом.