RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

Всі новини

Названо знаки Зодіаку, які є улюбленцями долі - щастить у всьому

Астрологи стверджують, що деякі знаки Зодіаку дарують своїм представникам-чоловікам життя, буквально насичене удачею.

Про улюбленців фортуни розповідає сайт slovofraza.com.

Tелець

Представники цього знака неймовірно везучі в плані грошей. Здається, досить найменшого зусилля, щоб отримати бажане. Однак успіх Тельці створюють власними руками, адже це найбільш працьовиті чоловіки. Цілеспрямовані трудоголіки, які вміють з толком використовувати допомогу з боку Фортуни, вони не стануть чекати вдалого моменту, а власними силами створюють собі везучі випадки. Саме тому вони часто досягають найвищих позицій на професійній ниві.

Близнюки

Близнюків вважають найбільшими улюбленцями Фортуни. Здається, що все їхнє життя наповнене вдалими моментами і щасливими епізодами. Справа в тому, що вони майже завжди мають позитивний настрій і не чіпляються емоційно за проблеми. Таким чином Близнюкам вдається піймати вдалі моменти і можливості. Ця легкість дозволяє їм влаштувати особисте життя, домогтися кар'єрного росту і розвиватися в творчому напрямку.

Стрілець

Стрільці також вважаються улюбленцями гороскопу і справжніми щасливчиками у всіх сферах життя. Чоловіки цього знака люблять новизну і експерименти, життя вони уявляють як веселу гру, в якій навіть на випробування і труднощі вони реагують з позитивом, бачачи в них шанс проявити себе. До представників цього знаку фортуна щедра і постійно надає різні можливості і шанси, що дозволяють отримати високооплачувану посаду і зустріти споріднену душу.

Bодолій

Представники цього знака унікальні, тому що однією ногою вони завжди стоять в майбутньому. Цим везунчикам від народження подарунки долі, можливості і шанси буквально звалюються з неба. Bодолії відрізняються працьовитістю, позитивним настроєм, товариськістю і оригінальністю мислення, що дозволяє їм виступати новаторами в різних областях. Головне - цінувати ці бонуси від Фортуни і реалізувати внутрішній потенціал, не пригнічуючи себе сумнівами і страхами.

Як повідомляв "Апостроф", астрологи назвали чотири знаки Зодіаку, які у вересні можуть розраховувати на особливе заступництво вищих сил - вони вбережуть їх від неприємностей і небезпек.