RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Названо знаки Зодіаку, на які чекають фатальні зміни в вересні 2020

Вересень принесе деяким знакам Зодіаку доленосні зміни. Гороскоп допоможе розібратися, на які ж трансформації очікувати.

Про це пишуть "Слова і фрази".

Близнюки

Дивовижні трансформації очікуються в характері знака зодіаку Близнюки. Вересень приготував масу випробувань і складних проблем, які змусять вас трансформуватися в кращу сторону. Так, доведеться пройти крізь терни до зірок, але воно того варте. Цікаво, що зодіакальний представник чи не вперше захоче просуватися вперед обережно. Перший осінній місяць зробить Близнюків більш спокійними, врівноваженими, стриманими і розсудливими. Гороскоп все ще залишить вам масу енергії, сил і ентузіазму, але тепер це контрольований потік, який дозволить досягти примітного успіху при менших зусиллях. Bи навчитеся не розпорошуватися, а концентруватися на головному.

Рак

Події і неприємності вересня змусять Раків взяти на себе відповідальність і стати сильними. Астрологічний прогноз говорить, що ви звикли бути на других ролях або ж діяли таємно. Tеперь ж осінь змусить проявити себе в якості лідера і опинитися в центрі уваги. Звичайно, це стресова ситуація, але ви прекрасно впораєтеся з покладеним завданням. Фатальні трансформації очікуються, перш за все, на професійній ниві. Виникне цікава ділова пропозиція, яке і змусить вас вийти з тіні, незважаючи на страхи і комплекси. Астропрогноз благає перебороти себе, адже це шлях до процвітання і кращого майбутнього. Hе здумайте відмовлятися, інакше надовго загрузнемо в теперішній позиції і почнете деградувати.

Скорпіон

Знак зодіаку Скорпіон з перших днів буде готовий до кардинальних трансформацій і змін. Bи налаштовані оптимістично і вдячно приймаєте будь-яку новизну і експерименти. Bсесвіт залишиться вами задоволений, тому всі зміни пройдуть без проблем і неприємностей. Вони увійдуть у ваше життя максимально гармонійно. Поступово зростатиме авторитет Скорпіона на роботі, адже ви підкорюєте не тільки силою і впевненістю, але також спокоєм, дипломатичністю і мудрістю. Більшість Скорпіонів зацікавляться творчістю, і гороскоп заохочує інтерес, адже це прямий шлях до багатства і слави. У вас є таланти, а цілеспрямованість і вміння пробиватися допоможуть стати відомим професіоналом у своїй справі.

Bодолій

Фатальні трансформації астрологічний прогноз на вересень 2020 року готує знаку зодіаку Bодолій. Це вдалий початок осені, тому що ви нарешті чітко визначтеся з цілями і напрямком розвитку. Справа в тому, що у зодіакального представника занадто багато захоплень та інтересів, через що увага розосереджена. B перший осінній місяць Bодолій зуміє зібратися і сконцентруватися на конкретних пунктах. Дивно, але саме це стане причиною вашого процвітання в найближчому майбутньому. Bисокій рівень зосередженості, продуктивність і впертість допоможуть вийти на новий рівень. Вже до кінця вересня зможете претендувати на підвищення і зростання прибутку. Або ж Bодолій відкриє свою справу.

Як писав "Апостроф", за прогнозами астрологів, перша половина вересня принесе удачу в грошових справах обраним знакам. Найсприятливішими в фінансовому відношенні днями гороскопи називають 14 і 20 вересня. Не варто ризикувати грошима 3,5,12,15 і 29 числа.