RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Гороскоп на жовтень 2020: на ці знаки Зодіаку чекає несподівана зустріч

Жовтень може принести доленосну зустріч представникам чотирьох знаків Зодіаку.

Про це розповідає "Слова і фрази".

Овен

Жовтень стане особливим місяцем для Овнів, які зазвичай самі проявляють активність, знайомлячись з людьми. Середина осені подарує зустріч зі спорідненою душею, людиною, з якою ви будете "на одній хвилі". При цьому він першим проявить ініціативу і може навіть здивувати своєю сміливістю і легкої наполегливістю. Ця зустріч дасть Овну можливість нарешті побудувати щасливі і міцні відносини.

Лев

Левам в жовтні може зустрітися токсична людина, або людина з минулого, контакту з якою хотілося б уникнути. Якщо таке станеться, необхідно зробити все, щоб зустрічі не повторювалися. Зробити це може бути нелегко, адже мова йде про енергетичного вампіра і маніпулятора, котрий уміє тиснути на жалість. Однак якщо ви впустите цю людину у своє життя, згодом можете сильно пошкодувати про це.

Діва

Жовтень приготував представникам цього знаку Зодіаку несподівану і приємну зустріч. Знайомство з впливовою особою стане подарунком і винагородою за працьовитість і завзятість. Ця зустріч дасть можливість істотно просунутися на професійній ниві. Не відвертайтеся від нових знайомств і обов'язково зміцнюйте виниклий зв'язок.

Bодолій

Водоліїв чекає дві зустрічі в жовтні, причому, якщо одна з них буде позитивною, то друга загрожує зруйнувати професійні успіхи і зашкодити кар'єрному росту. У першому випадку мова йде про талановиту і цікаву людину, яка матиме позитивний вплив на ваше життя. А ось друга зустріч готує випробування - це буде токсичний скиглій, який намагається просунутися за ваш рахунок. Тому треба максимально зблизиться з першої особистістю і як можна швидше розлучитися з другою.

Раніше "Апостроф" публікував гороскоп на тиждень, з 5 по 11 вересня, і розповідав про те, як будуть поводитися зірки і планети, якою буде їхня енергетика і як можна обійти стороною неприємності.