RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

4 травня

Всі новини

Починається час Скорпіона: поради астрологів для всіх знаків Зодіаку

Астрологи дали корисні поради знакам Зодіаку, кому пощастить у час Скорпіона, який починається 24 жовтня.

Про це повідомляє "Слова і фрази".

Коли в силу вступає Зодіакальний Скорпіон, то всім людям, народженим в період з 24 жовтня по 22 листопада, посміхнеться удача. Ці дні будуть вкрай вдалими для навчання, отримання нових знань.

Великий успіх чекає Скорпіонів в любовній сфері. Їм вдасться зблизитися з коханою людиною ще сильніше, перевести відносини на новий рівень. Всі, хто поки самотній, отримають можливість знайти любов.

З 24 жовтня по 22 листопада варто займатися справами по дому, приводити в порядок робоче місце. Можна починати робити ремонт, міняти обстановку, купувати нові меблі.

У Левів, Овнів і Стрільців з 24 жовтня по 22 листопада дуже сильно загостриться інтуїція. Це буде час, ідеальний для прийняття важливих рішень. Варто частіше прислухатися до внутрішнього голосу.

Тельцям, Ракам, Дівам і Водоліям варто побоюватися ревнощів. Це посприяє збереженню відносин.

Близнюкам і Рибам астрологи настійно рекомендують поменше ризикувати. Кожне рішення має бути обдуманим, зваженим. У кризових ситуаціях краще не розпорошувати свою енергію даремно.

Терезам і Козерогам цей період принесе удачу у фінансовій сфері. Можна здійснювати покупки, міняти роботу і відкривати новий бізнес. У любові ж краще поки бути гранично обережними.

Як повідомляв "Апостроф", укладачі гороскопів прогнозують, що 2021 рік почнеться з позитиву - його початок пройде під управлінням дуже гармонійної і позитивної енергетики зірок.