RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

В Україні на Хеллоуїн зійде блакитний Місяць: що радять астрологи

Увечері 31 жовтня, коли в усьому світі починають відзначати містичне свято Хеллоуїн, над Україною зійде блакитний Місяць - так називають другу повню, яка відбувається в одному і тому ж місяці.

Про особливості цієї астрологічної події езотерик Олена Кузьмич розповіла на сайті ТСН.

Що таке "блакитний Місяць"

Повня у цьому місяці вже була 2 жовтня, тому наступна буде називатися "блакитним Місяцем". Походження цієї назви походить від англійського фразеологізму "оnce in a Blue Moon", що дослівно перекладається як "колись під блакитним Місяцем" і означає якесь дуже рідкісне явище.

Така подія трапляється раз в два-три роки, але в поєднанні з Хеллоуїном це ще більш рідкісне явище. Наступного разу таке станеться тільки в 2034 році.

Що потрібно робити

Вважається, що в ніч на 1 листопада завіса між світами стає дуже тонкою, тому потрібно здійснювати різні ритуальні практики для зовнішніх і внутрішніх змін.

В цей час варто зважити те, що накопичилося в житті, і вирішити, на що варто спиратися, а від чого - позбутися. Важливо провести своєрідну "перетопку" досвіду: записати на папірці інформацію про ресурси, досягнення, а на іншому - те, що гальмує. Обидва папірці слід спалити в котлі, який символізує матку, в якій відбувається людська трансформація, з надією на зміни. Можна використовувати звичайний вогнетривкий посуд.

Також доречно медитувати з думками про вдосконалення, отримання нових знань тощо.

Можна прикрасити свій робочий стіл кристалами, які відповідають цьому дню - хризоколою, селенітом і родонітом

Чого потрібно уникати

Під час блакитного місяця на Хеллоуїн астрологи не радять брати участь у колективних заходах. Також в цей день не можна починати дискусії і сварки.

Як повідомляв "Апостроф", напередодні самого страшного свята року Хеллоуїна, який традиційно відзначають 31 жовтня, люди у всьому світі намагаються якомога оригінальніше прикрасити будинок.