RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

Названо два знаки Зодіаку, які раптово розбагатіють в грудні

Астрологи склали свіжий гороскоп на тиждень - два знаки Зодіаку буде супроводжувати удача. З 7 по 13 грудня на них чекають несподівані грошові надходження і безліч фінансових можливостей, які в майбутньому стануть основою фінансового добробуту.

Про це пише сайт МК.

Кому ж пощастить до новорічних свят отримати солідні гроші або несподіване підвищення на роботі?

Стрільці

Дуже вдалий у фінансовому плані тиждень стартує для Стрільців. Всі проекти будуть успішними, можливо, вони отримають нову пропозицію по роботі або довгоочікуване підвищення. У будь-якому випадку представники цього знака Зодіаку знаходяться в фінансовому потоці. Всі їхні ідеї будуть завідомо успішні. Тому саме час проявити себе. Якщо Стрільці мріяли почати свій бізнес, то майбутній тиждень - найвдаліший для цього час.

Терези

Для людей, які народилися під знаком Терезів, майбутній тиждень стане справжнім проривом у фінансовій сфері. Після важкого часу, коли їм доводилося багато і старанно працювати, нарешті, настане світла смуга. Фінансові можливості та гроші будуть текти рікою прямо в руки Терезам. Цей тиждень стане найвдалішим для того, щоб поговорити з шефом про надбавку до зарплати або підвищення. А також саме час втілити в реальність всі найсміливіші фінансові мрії. Всесвіт буде на боці Терезів.

Як повідомляв "Апостроф" раніше, астрологи назвали чотири знаки Зодіаку, з якими завжди буде цікаво провести час і на яких можна покластися.