RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

19 травня

Всі новини

Названо чотири знаки Зодіаку, життя яких перевернеться під час сонячного затемнення 14 грудня

Астрологи прогнозують суттєві зміни в житті представників чотирьох знаків Зодіаку 14 грудня, коли трапиться сонячне затемнення в Стрільці, яке закриє коридор затемнень, що почався 30 листопада.

Відповідний гороскоп опубліковано на сайті МК.

Стрілець

Представникам цього знака треба пам'ятати, що їхнє ставлення до інших людей принесе дзеркальну відповідь. Одне з найважливіших завдань на тлі затемнення - гармонізація відносин з собою та оточуючими, насамперед з другою половинкою.

Близнюки

Близнюкам варто бути готовим до несподіванок: довіряти - але перевіряти. Якщо "серед шумного балу випадково" або в переповненому автобусі в годину пік вам почнуть подавати знаки уваги - будьте обережні, наміри у незнайомця можуть бути не найкращі. За можливості, дотримуйтеся максимальної дистанції: і здоровіші будете, і телефон цілішим.

Діва

Під час сонячного затемнення приділіть увагу безпеці свого житла: можливо, зараз саме час застрахувати його від крадіжки, повені або будь-якої неприємності, до яких вже стали звикати в цьому році. Теми дому та сім'ї стануть важливими на найближчі роки.

Риби

Представникам цього знака не вдасться за звичкою плисти за течією, всім навколо стане цікаво: куди пливеш? до чого прагнеш? яку заповітну мету переслідуєш? Можливо, доведеться хоча б для себе пошукати на них відповіді.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи поділилися гороскопом на грудень для всіх знаків Зодіаку.