RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

25 червня

Всі новини

Металевого Бика краще не дратувати: що не можна дарувати на Новий рік

Готуючи подарунки рідним і близьким до новорічних свят, астрологи радять брати до уваги, що 2021 рік за східним гороскопом буде роком Металевого Бика. Вважається, що ця тотемна тварина невибаглива в питаннях побуту, цінує простоту і не претендує на розкіш.

"Апостроф" підготував список подарунків, які краще не дарувати в новорічну ніч.

Чого дуже не любить Бик

За порадами астрологів, в рік Бика не можна дарувати прикраси для шиї і зап'ясть, які асоціюються з хомутом для цієї тварини і можуть її роздратувати.

Оскільки Бик не любить водні процедури, не рекомендується підносити подарунки у вигляді туалетного приладдя, мила або, особливо, духів. Такими подарунками теж можна роздратувати повелителя цього року і залучити нещастя.

Небезпечні подарунки

Годинники. За повір'ям, вважається, що годинник крадуть у людей час, тому дарувати цей предмет не можна, в крайньому випадку обдарований може дати взамін кілька монет, ніби роблячи покупку.

Люстерко. Цей предмет завжди мав магічні функції - то, що відбивається в дзеркалі не має душі, отже, воно може забрати її у того, кого воно копіює.

Рушник. Цей атрибут ванної використовують також на похоронах, обрядові предмети краще не дарувати.

Свічки. Теж мають відношення до смерті, такий подарунок рекомендується отримувати не просто так, а дати за нього щось натомість.

Шкарпетки. Прикмета каже, що шкарпетки від жінки чоловікові ведуть до розлуки.

Як повідомляв "Апостроф", Металевий Бик готовий дати шанс радикально змінити своє життя тим, хто вже давно готовий до цього і докладає належних зусиль.