RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Стріли Амура вразять серця: чотири знака Зодіаку зустрінуть любов і укладуть шлюб в 2021 році

Раніше астрологи розповіли, кому зірки радять в рік Бика змінити роботу. Тепер же названо чотири знака Зодіаку, яким буде везти в любові.

Про це пише Delfi.

Овен

Овни відчують потребу в серйозних відносинах з подальшою перспективою. Заради цього вони будуть готові стримати свій впертий і вибуховий характер. У 2021 році представники знака пом'якшають, що допоможе створити щасливий і міцний союз.

Терези

На початку року Терезам буде здаватися, що їх людина десь загубився в дорозі, але друга половина року подарує їм доленосну зустріч. Вона винагородить їх за очікування і смуток. Ті ж представники знаку, які перебувають у шлюбі, зможуть знайти в відносинах втрачену романтику.

Водолій

Одна з головних рис Водолія - незалежність, але саме вона може перешкодити щасливим відносинам. Варто бути трохи більш уразливими і тоді удача в любові вам гарантована. У 2021 року ви будете неперевершені. Водоліям, які вже зустріли свою другу половинку, важливо утриматися від зайвої критики на її адресу.

Риби

У другій половині року Риби можуть відчути, що збилися з дороги, але поради з боку їм не допоможуть. Вони повинні знайти свої відповіді. Представники знаку будуть відчувати не стільки потребу бути коханими, скільки кохати. А, як відомо, чим більше ви готові віддати, тим більше отримаєте.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи зробили прогноз на січень 2021 року. За словами експертів, перший місяць Нового року буде відрізнятися від 2020 року тим, що люди будуть більш стриманими.