RU  UA  EN

Вівторок, 2 липня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 липня

Всі новини

Названо чотири найнещасніших знаки Зодіаку в рік Бика - але шанс утриматися "на плаву" у них є

Астрологи назвали найнещасніші знаки Зодіаку, яким буде щастити менше, ніж іншим в 2021 році. Однак жодному з цих знаків не варто боятися критичної кількості негативу, який заведе в глухий кут або створить занадто важкі проблеми. Рік Бика буде більш легкий і оптимістичний за 2020 рік.

Прогноз астрологів опубліковано на сайті пророкувань.

Телець

Для Тельця є передумови до несподіваних змін обставин. Це може викликати у Тельців роздратування, потребу чинити опір, сперечатися, пручатися. Моментів, коли доведеться виходити із зони особистого комфорту, буде чимало. Однак з усієї цієї ситуації можна спробувати витягти для себе користь - успішне подолання перешкод воздасться сторицею. Але для цього доведеться набратися терпіння, оскільки основна частка позитивних результатів буде тільки в 2022 році.

Час з 14 травня і до 28 липня буде сприятливим для розвитку особистого успіху, зміцнення авторитету, вдалого старту нових проектів. Щоб мінімізувати ризики і отримати якомога більше користі, бажано діяти тільки ретельно все обміркувавши. В особистому житті Тельцям варто йти на розумні компроміси і спокійно ставитися до своїх партнерів. Одиноким знакам астрологи радять спілкуватися з людьми і вести активний спосіб життя. На роботі постарайтеся бути максимально чесним, але не захоплюватися новаціями і екстраординарними способами вирішення завдань. Фінансова ситуація у більшості Тельців відчутно не зміниться. Однак тут варто виходити з того, що відсутність погіршень - вже частково непогано.

Витрачати Тельцям бажано розумно і за планом. І тоді їм вдасться не просто утриматися "на плаву", але і зробити заощадження.

Лев

2021 рік практично для всіх Львів стане прикордонним між двома життєвими періодами. Можуть досить помітно змінитися пріоритети в житті, завершаться деякі важливі процеси. Це буде Левам корисно, особливо, в довгостроковій перспективі. Однак в рік Бика доведеться і похвилюватися, і понервувати. Майже весь рік, крім 2,5 місяців влітку (14 травня - 27 липня) і останніх днів року (з 29 грудня) Леви будуть знаходиться в стані емоційної напруги. Також астрологи прогнозують нестабільність з фінансами, яка протягом року буде змінюватися від цілком позитивної до проблемної і навпаки. Те ж буде відбуватися в професійній сфері. Щоб мінімізувати ризики і проблеми, пов'язані з грошима і кар'єрними справами, Левам необхідно дотримуватися правила золотої середини: не впадати в крайності в грошових і робочих питаннях.

Діва

У рік Бика Дівам необхідно бути обережними і не намагатися занадто активно випробовувати долю на прихильність. Цьому знаку доведеться долати перешкоди, десь набуваючи досвіду з зусиллями, десь генеруючи провокаційні ідеї і судження. Потенційно проблемними можуть стати три перші декади лютого, 14 травня - 27 липня, 27 вересня - 18 жовтня, а також 29-31 грудня. Дівам рекомендується уважне ставлення до обставин навколо них і обачність в діях. Їм бажано не починати в ці дні важливих для себе проектів, не брати на себе критичну масу відповідальності.

Скорпіон

Для багатьох Скорпіонів 2021 рік може видатися непростим часом, коли здається, що проблем дуже багато. Але за фактом виявиться, що більшість подій зіграли для майбутнього позитивну роль. Скорпіони можуть періодично стикатися з необхідністю змінювати плани проти своєї волі. Щоб впоратися з усім, потрібно набратися терпіння і налаштувати себе на наполегливе дотримання власним намірам, незважаючи на зміни. Скорпіон може стикатися з труднощами психологічного характеру, пов'язаними з серйозними роздумами на глобальні теми. У перспективі це виявиться корисним, але в 2021 році може вибивати з оптимістичного настрою. З початку року і до 13 травня можуть виникнути додаткові перешкоди при реалізації своїх планів. Далі - до 28 липня - Скорпіони відчують велике полегшення, зазнають моменти удачі і величезного задоволення. Після знову настане чорна смуга, а в останню декаду грудня знову ситуація зміниться на позитивну.

Скорпіони в 2021 році цілком в змозі обернути багато проблем собі на користь, але для цього необхідні деякі зусилля.

Детальніше про те, що обіцяють зірки в 2021 році всім знакам Зодіаку, читайте в матеріалі "Апострофа": У 2021-му Україна почне виповзати зі складностей і закінчиться війна - астролог Влад Росс.