RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Володіють особливим даром: провісниця Ванга вважала три знака Зодіаку дуже небезпечними

Відома провидиця Ванга ставилася з великим побоюванням і намагалася менше спілкуватися з людьми, які народилися під трьома знаками Зодіаку - Скорпіон, Лев і Риби. Причин цьому відразу декілька, оскільки у кожного сузір'я свій характер і здібності.

Про це пише портал RSute.

Скорпіон

Ванга вважала Скорпіонів непередбачуваними і хитрими. Представники цього знака роблять тільки те, що вважатимуть за потрібне, з ними важко сперечатися, оскільки вони в більшості випадків можуть довести свою правоту. Багато в чому це тому, що Скорпіони володіють вродженим даром передбачення і не сприймають брехні.

На думку Ванги Скорпіони здатні на багато що, щоб опинитися бути в центрі уваги, зокрема, загіпнотизувати людину або наслати порчу на недоброзичливця або конкурента. Провісниця вважала, що управляти силами Скорпінов можуть тільки вони самі за допомогою свого темпераменту і розуму.

Лев

Представники Левів, на думку Ванги, дуже допитливі та працьовиті, але намагаються підкорити світ, щоб їм поклонялися оточуючі. Мають гострий розум і фантазію. Леви завжди прагнуть до перемоги, при цьому можуть образитися і мстити.

На думку Ванги, Леви мають силу бачити майбутнє, з ними не можна грати, обманювати. При цьому часто Леви не вміють керувати своєю силою, тому несуть небезпеку.

Риби

Розумні, рішучі та впевнені в собі Риби, на думку Ванги, завжди готові підкорювати вершини. Провісниця вважала, що Риби мають екстрасенсорні здібності, що допомагає їм не потрапляти в "пастки". Ненавидять зрадників, при цьому точно їх виявляють, оскільки є хорошими психологами. Риби мають силу, яка допомагає залучити удачу.

Як повідомляв "Апостроф", Вольф Мессінг виділяв кілька знаків Зодіаку, які можуть "бачити людину наскрізь".