RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Названо шість знаків Зодіаку, на яких чекає шлюб і поповнення сім'ї в 2021 році

Рік Бика несе чимало хорошого кожному знаку Зодіаку, але на шість з них чекає особливий подарунок - вони зможуть укласти шлюб або стати батьками.

Про це пише Rsute.

Овен

Самотні Овни мають високі шанси зустріти того, з ким захочуть провести все життя. Ті ж представники знаку, які перебувають в тривалих, але неофіційних відносинах, відчують себе готовими оформити шлюб.

Лев

Для Львів рік може стати часом кардинальних змін в особистому житті. Вони зустрінуть того, хто змінить їх долю і поруч з ким вони захочуть провести залишок свого життя.

Діва

Особисте життя Дів активізується, настануть зміни. Можливо, хтось із представників знака вирішить розлучитися зі своїм партнером, а хтось навпаки, наважиться створити сім'ю. Самотні Діви з великою ймовірністю зустрінуть свою долю.

Водолій

Якщо Водолій досі самотній, рік Бика подарує йому шанс зустріти свою другу половину. Ті, хто перебуває у відносинах, серйозно задумаються про шлюб і дітей.

Тілець

Ті представники знака, які готові стати батьками, зможуть здійснити свої мрії в другій половині 2021 року. Не виключено, що звістка про вагітність стане несподіванкою, але Тільці сприймуть цей поворот долі з радістю і ентузіазмом.

Риби

Представники знака восени можуть дізнатися, що у них буде дитина. І хоча новина може застати зненацька, більшість з них будуть дуже раді поповненню в родині. Мами-Риби зустрінуть малюка з любов'ю, готові покласти весь світ до його ніг.

Раніше "Апостроф" писав про те, що 2021 рік переверне життя двох знаків Зодіаку - Вольф Мессінг називав їх "обраними".