RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

15 травня

Всі новини

Готуйтеся до загострення: чотири знака Зодіаку, які можуть мати серйозні проблеми зі здоров'ям

За допомогою зірок можна дізнатися дуже багато, наприклад, яким буде стан здоров'я у певного знака зодіаку через кілька днів. Астрологи склали прогноз для знаків зодіаку на період з 11 по 17 січня 2021 року.

Про це пишуть на ТСН.юа

Овни, Леви, Терези та Риби

У першій половині тижня, за словами астрологів, представникам цих знаків зодіаку необхідно уважніше ставитися до свого стану здоров'я. Можуть бути неприємні сюрпризи, наприклад, нездужання і підвищений тиск. Також варто підготуватися до того, що може боліти голова. Для того, щоб позбавити себе від наслідків, необхідно приймати лише ті препарати, про які говорив лікар. Варто відмовитися від самолікування.

Тельці, Близнюки, Діви та Водолії

Представники цих знаків зодіаку можуть відчувати серйозний тиск, особливо це стосується тих, хто відрізняється неврівноваженістю нервової системи. Тельців, Близнюків, Дів і Водоліїв можуть очікувати напади паніки, плаксивість і істерики, в деяких випадках тиждень може закінчитися галюцинаціями. Найголовніше - це зберігати спокій, це можна зробити зусиллям волі. Також потрібно дотримуватися дієти і приймати ліки, призначені лікарем. Краще відмовитися від відвідування стоматолога в цей час.

4 знака зодіаку, яким варто побоюватися періоду з 11 по 17 січня 2021 року

Окремо астрологи виділили 4 знака зодіаку, яким найбільше не пощастить в період з 11 по 17 січня 2021 року. Це Раки, Скорпіони, Стрільці і Козероги. На самому початку тижня потрібно бути готовим до того, що хронічні захворювання раптово можуть загостритися. Це ідеальний час для того, щоб звернутися до свого лікаря, прийняти препарати, які він призначив, дотримуватися дієти і зайнятися фізкультурою. Не слід займатися самолікуванням, краще витратити час, грошові кошти, і проконсультуватися з досвідченим фахівцем.

У другій половині тижня людям, які народилися під цими знаками зодіаку, необхідно вжити заходів і очистити свій організм від шлаків і токсинів. Кращий засіб в цьому випадку - лікувальне голодування, пост і дієти. Також варто пити більше чаю, особливо зеленого, в ньому містяться антиоксиданти, які здатні не тільки очистити шлунок, але і зробити свій розум ясніше, ніж будь-коли.

Як писав "апостроф" раніше, в 2021 році чотирьом знакам Зодіаку посміхнеться фортуна