RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Кому з знаків Зодіаку пощастить з грошима в лютому: астрологи назвали щасливчиків

Астрологи пророкують, що в останній місяць зими світила в небі сформують в небі один з найпотужніших грошових аспектів, скористатися яким зможуть представники більшості знаків Зодіаку.

Відповідний астрологічний прогноз опубліковано на сайті rambler.ru.

Як стверджують укладачі гороскопів, Венера, яка вважається найбільш позитивною грошовою планетою на небосхилі, увійшла в знак Козерога, де її чекає Юпітер - планета, яка дарує міць і приносить удачу. Це гарний збіг світил для багатьох знаків Зодіаку, які можуть сподіватися на хороший грошовий дохід.

Найбільше сприятливий вплив планет буде відчуватися в середині лютого, а улюбленцями світил стануть Водолії, Близнюки, Овни, Терези і Стрільці. На приємні бонуси можуть розраховувати також Діви і Раки.

Ще один сприятливий аспект утворюється в перші два тижні лютого - йдеться про з'єднання Венери і Хірона, яке називають "Брамою Попелюшки". Він може принести удачу у фінансовій сфері, в професійній діяльності і навіть подарувати можливість зустріти свого "принца" або "принцесу", тому зірки радять бути уважнішими до нових знайомств в цей час. Особливо сильно це з'єднання буде впливати на Водоліїв, Овнів і Стрільців.

Ще одна приємна новина чекає в лютому Козерогів і Раків - наприкінці місяця ретроградний Меркурій принесе повернення боргів.

Як повідомляв "Апостроф", астрологи прогнозують, що 2021 рік стане багатим на яскраві події для представників Терезів - знаку Зодіаку, під яким, на думку відомого парапсихолога Вольфа Мессінга, народжуються люди, здатні передбачати майбутнє.