RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Названо чотири найжадібніших знака Зодіаку - самі вони вважають себе ощадливими і економними

Раніше астрологи назвали три найбільш запальних і мстивих знака Зодіаку, тепер же вони розповіли про чотири найжадібніших представників зодіакального кола.

Про це пише Rsute.

Діва

Діви відрізняються скупістю і ощадливістю. Навіть маючи достатньо грошей, вони схильні заощаджувати. При цьому представники знака вимагають того ж і від близьких. Вони дуже рідко і неохоче дають в борг, а якщо це все ж відбувається - Діва буде нагадувати про це до того часу, поки борг не буде повернений.

Козеріг

Для цих людей наявність грошей - цінність сама по собі, вони дуже неохоче витрачають їх навіть на себе. Фінансове благополуччя додає їм упевненості і ваги у власних очах. Вони прагнуть навіть за те, що їм потрібно, віддати якомога менше грошей, іноді нехтуючи якістю. Однак вони готові розлучитися з грошима заради просування по соціальних сходах.

Рак

Раки дуже люблять себе, тому схильні приховувати від близьких якісь суми, щоб завжди мати гроші на власні цілі. Найчастіше це відбувається на шкоду потребам тих, хто поруч. Разом з тим, представники знака готові витрачати гроші на облаштування будинку. Їм важливо, щоб у них все було не гірше, ніж у інших.

Тілець

Ці люди здатні на щедрість і гостинність, проте не пропустять можливості пожити за чужий рахунок. Серед Тільців зустрічаються утриманки і альфонси. Представники знака вміють віртуозно "влаштовуватися" в житті. Разом з тим, вони здатні стримати апетити при необхідності і завжди допоможуть другу, навіть на шкоду собі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали три знака Зодіаку, яким 2021 рік приготував випробування.