RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 травня

Всі новини

Бик вирішить багато проблем: для чотирьох знаків Зодіаку в 2021 році почнеться біла смуга

Раніше астрологи розповіли, кому 2021 рік готує випробування, тепер же вони назвали чотири знаки Зодіаку, для яких в рік Бика настане біла смуга в житті.

Про це пише Rsute.

Скорпіон

Представників знака в цьому році чекає багато радісних подій і нових приємних вражень. Це час нових перспектив і досвіду. Скорпіони зможуть отримати шанс відправитися в далекі і захоплюючі подорожі. Деякі представники знаку навіть змінять своє місце проживання. Самотні представники знаку зможуть знайти справжню любов і побудувати з нею своє життя.

Тілець

Рік Бика відкриє перед представниками знака нові перспективи в професійному плані. Вони будуть робити успіхи, а гроші для цього будуть буквально падати з неба, причому за те, що вони найбільше люблять робити в своєму житті. Тілець буде вдало поєднувати роботу із захопленням. В 2021 році щоденна робота буде приносити представникам знака велику радість і задоволення. В особистому житті також настане ідилія - самотні зустрінуть свою любов, а ті, хто вже в стосунках - досягнуть гармонії.

Рак

Раки зможуть звільнитися від всіх проблем. У їхньому житті завершиться чорна смуга, яка триває довгий час. Їх буде супроводжувати удача у всьому. Сміливо можна братися за найамбітніші плани і зухвалі мрії. 2021 рік стане часом виправлення старих помилок і завершення незакінчених справ. У році, що наступив, Раки будуть по-справжньому щасливі, а їхнє життя буде схоже на справжню казку.

Діви

Непростий період, який довгий час переслідував Дев, нарешті закінчиться. Самотні представники знаку зустрінуть своє кохання і зігріються його теплом. У їхньому житті настане довгоочікуваний затишок і спокій.

Раніше "Апостроф" публікував гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 2021 рік від Павла Глоби.