RU  UA  EN

Понеділок, 3 червня
  • НБУ:USD 40.50
  • НБУ:EUR 43.75
НБУ:USD  40.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 червня

Всі новини

​П'ять найбільш наївних знаків Зодіаку зможуть знайти гармонію і успіх - Бик дасть їм прекрасний шан

Астрологи дали прогноз на 2021 рік для самих наївних знаків Зодіаку.

Про це повідомляє ресурс rsute.

Стрілець

Представники цього знака дуже довірливі, тому можуть часто потрапляти в неприємні ситуації. Астрологи радять уникати маніпуляцій з боку інших людей.

У новому році на вас чекають зміни. Зосередьтеся на найголовніших для вас речах. Рік підходить для подорожей, навчання та саморозвитку.

Риби

Довірливість - ваше друге ім'я. Ви вірите людям і не чекаєте від них підступу. Однак іноді рожеві окуляри можуть розбиватися.

У 2021 року зірки рекомендують розібратися в собі. Після цього ви зможете знайти те, що вам до душі.

Рак

Поступливий і довірчий характер підводить вас до нових граблях, на які ви наступаєте. Ви оточені друзями і знайомими, але не варто вірити всім підряд.

Зірки рекомендують не витрачати гроші даремно, а сконцентрувати увагу на фінансовій грамотності. В цілому цей рік принесе доходи, але розпоряджатися ними варто вміти. Краще не влазити в борги і не позичати гроші самим.

Терези

Ви впевнені, що можете розпізнати брехню, тому і часто потрапляєте в халепу.

У цьому році ви поставите акцент на відносинах з партнером і дітьми. І 2021 рік прекрасно підійде для створення сім'ї та нових відносин.

Овен

Ви дуже гостро реагуєте на зраду, тому самі того не відаючи, намагаєтеся довіряти людям. Однак помилки вас сильно засмучують і можуть довести до депресії.

В 2021 році сконцентруйтеся на взаєминах із соціумом. Не бійтеся нових знайомств і зустрічей. Заводьте друзів у різних сферах, особливо в IT.

Як повідомляв "Апостроф", відомий парапсихолог Вольф Мессінг назвав Терези найбільш страшним знаком Зодіаку.