RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

Чотири знаки Зодіаку приречені на багатство - в 2021 році їм випаде особливий шанс

Названі чотири знака Зодіаку, яким зірки найчастіше обіцяють фінансове благополуччя.

Свіжі гороскопи публікують портали ТСН і Клубер.

Телець

Працьовиті Тельці вміють не тільки витрачати, а й талановито управляти своїми грошима, тому вони не допускають необдуманих фінансових витрат. Удача в фінансовому успіху буде супроводжувати за умови, якщо Тельці працюють в колективі і їм не чужі прояви прогресу в будь-якому вигляді. Дохід можуть принести навіть інтернет-проекти.

Скорпіон

Люди насолоджуються життям, оскільки розуміють толк в інвестуванні. А заслужена винагорода чекає на тих, хто наполегливо працював і планував все в найдрібніших деталях.

Лев

Лідерські якості, якими володіють ці люди, дозволяють їм очолювати найрізноманітніші компанії, тому їх фінансовий достаток зростає швидше, ніж вони його встигають витрачати. У рік Бика можливі фінансові втрати через нібито "вигідні" на перший погляд угоди. 2021 рік також сприятливий для реформування старих проектів, але на великі заробітки можна не розраховувати.

Рак

Щоб забезпечити свою сім'ю, ці люди розвивають в собі наполегливість і працьовитість. Раки насолоджуються комфортом і не показують свої багатство на публіку. У 2021 року можна вдало завершити угоди, пов'язані з майном. Сприятливі зв'язки з іноземцями, інвестиції в іноземний бізнес, комерційні угоди за кордоном.

Раніше ми називали п'ять знаків Зодіаку, яким рік Бика готує справжні випробування.